ATV ekranlarının reyting rekortmeni tarih dizisi Kuruluş Osman'da büyük şok yaşandı. Bu hafta ekranlara gelen Kuruluş Osman 51.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
ATV ekranlarının reyting rekortmeni tarih dizisi Kuruluş Osman'da büyük şok yaşandı. Bu hafta ekranlara gelen Kuruluş Osman 51. bölümde büyük bir sürpriz yaşandı ve bir isim diziye veda etti. Abdurrahman Gazi karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Celal Al, senaryo gereği rolünün bitmesi nedeniyle diziye veda etti. Diziseverler, Abdurrahman Gazi karakterinin ölümünü üzüntüyle takip ettiler. Moğol saldırısında şehit düşen Abdurrahman Gazi karakteriyle birlikte Celal Al diziden ayrıldı.

Her hafta Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisi birbirinden heyecanlı ve aksiyon dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye ve reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide aksiyon sahneleri kadar duygu dolu anlar da büyük yer tutuyor. Bazı karakterlerin diziden ayrılışı da Kuruluş Osman izleyicilerini derinden sarsabiliyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Abdurrahman Gazi'nin ayrılışı da izleyiciler de büyük şok etkisi yarattı.



Kuruluş Osman Dizisinin Yeni Oyuncusu Emre Koç Olacak

Oyuncu Celal Al'ın ayrılışının ardından Kuruluş Osman dizisine yeni bir oyuncu ve karakter dahil olacak. Medyaya yansıyan haberlere göre Kuruluş Osman dizisinin yeni oyuncusu Emre Koç olacak.

2006 yılından bu yana birçok işte yer alan Emre Koç, dizi sektöründe epeydir bilinen bir isim. Arka Sokaklar dizisinde ilk rolüyle başlayan serüvenine Adını Feriha Koydum, Seni Seviyorum Adamım, Avlu, Çocuk, Bizim Hikaye ve Afili Aşk dizileriyle devam eden Emre Koç, beyazperdede de ilk olarak Kader isimli sinema filmiyle yer aldı. Ardından Recep İvedik 2'de rol alan Emre Koç şimdi Kuruluş Osman dizisinie dahil oldu.



Emre Koç'un ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'daki rolü ve karakteri ise henüz netleşmedi. Kuruluş Osman 52. bölümde Emre Koç'un karakterinin izleyiciyle buluşması bekleniyor.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman 52. bölümüyle 31 Mart Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluşacak. Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda hali hazırda Burak Özçivit, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Seray Kaya gibi isimler yer alırken, şimdi bir de Emre Koç da oyuncu kadrosuna dahil oldu.