Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman kadrosunu genişletmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan, senaryosu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep, Peker Bozdağ  ve Ozan Bodur tarafından kaleme  alınan ve yönetmen koltuğun

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman kadrosunu genişletmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan, senaryosu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep, Peker Bozdağ  ve Ozan Bodur tarafından kaleme  alınan ve yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu Kuruluş Osman dizisine iki yeni ünlü oyuncu daha dahil oldu. Peki diziye katılan oyuncular kim ve karakterleri nasıl?

İşte detaylar..

Fenomen dizi Kuruluş Osman ekranlarda büyük bir ilgi ile izlenilmeye devam ediyor. Kadrosuna en son Malhun Hatun rolü ile Yıldız Çağrı Atiksoy'u dahil eden diziden yeni edinilen bilgiye göre; iki oyuncu daha dahil edildi. Sevilen diziye katılan oyuncular ve karakterleri ise şöyledir:

Teoman Kumbaracıbaşı ve Uğur Biçer  Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil edilen yeni isimlerdir. Teoman Kumbaracıbaşı, Moğol Komutanı Kara Şaman Togay karakterini canlandıracaktır. Osman Bey'in yeni belalısı olacaktır. Uğur Biçer ise, Moğol savaşçısı Böke karakterine can verecektir.

Teoman Kumbaracıbaşı ve en son Savaşçı dizisinde  Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş karakterini canlandıran Uğur Biçer'in kadroya dahil olmasının ardından gözler oyuncuya çevrildi. İki oyuncu merak edilip, araştırılmaya başlandı. İşte oyunculara dair merak edilenler haberimizin devamında yer alıyor..

Teoman Kumbaracıbaşı kimdir?



Teoman Kumbaracıbaşı; 18 Ekim 1971 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiştir. Annesi Arjantinli babası Türk olan oyuncu 6 yaşında iken Türkiye'ye getirilmiştir. İTÜ Gemi İnşaat Bölümü'nden mezun olmuştur.

Tiyatroya lise yıllarında başlamıştır. Üniversiteyi bitirdikten sonra bir süre tiyatro ile ilgilenmeye devam edip sonrasında dizi ve filmlerde yer almaya başlamıştır. yer aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır: Avlu, Aşka Sürgün, Yazı Tura, Aşk Yolu, Güneşin Kızları, Kördüğüm, Eyvah Eyvah 2, Binbir Gece, Ayışığı.

Uğur Biçer kimdir?



Uğur Biçer; 26 Haziran 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olmuştur.  Televizyon dünyasına ilk olarak 2013 yılında TRT'de yayınlanan Osmanlı Tokadı adlı dizi ile adım atmıştır.  Yer adlığı dizi ve filmlerden bazıları ise şunlardır: Kiralık Aşk, Düşman Kardeşler, Güzel Köylü, Savaşçı, Eyvah Eyvah 3.