7 yıllık Feyza Çıpa ile olan ilişkisini 7 ay önce ani bir kararla sonlandırma kararı alan Kutsi, aşksız kalamıyor. Feyza Çıpa ile evlilik yolunda ilerleyen uzun bir beraberliği olan şarkıcı ve oyuncu Ahmet Kutsi Karadoğan, 7 ay önce sevgilisi Çıpa'dan ay

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!
7 yıllık Feyza Çıpa ile olan ilişkisini 7 ay önce ani bir kararla sonlandırma kararı alan Kutsi, aşksız kalamıyor. Feyza Çıpa ile evlilik yolunda ilerleyen uzun bir beraberliği olan şarkıcı ve oyuncu Ahmet Kutsi Karadoğan, 7 ay önce sevgilisi Çıpa'dan ayrılmıştı.



Feyza Çıpa ile ayrıldıktan sonra bir süredir adı kimseyle aşk dedikodularına karışmayan Kutsi, aşkı yine sette buldu. Doktorlar dizisinde canlandırdığı Levent karakteri ile tanınan ve birçok projede yer alan Kutsi'nin yeni aşkı şaşırttı. Kutsi rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesiyle aşk yaşamaya başladı. Sinem Ürek ile aşk yaşayan Kutsi, henüz bir açıklama yapmadı. Sinem Ürek'in Instagram hesabının profil fotoğrafı ikilinin aşkını ele verdi.