Kuzey Yıldızı Kuzey ölecek mi? İsmail Demirci diziden ayrılacak mı çok merak edildi. Her cumartesi akşamı ShowTV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı 33.

Kuzey Yıldızı Kuzey ölecek mi? İsmail Demirci diziden ayrılacak mı çok merak edildi. Her cumartesi akşamı ShowTV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı 33. bölümüyle ekranlara geldi. Şule'nin çabaları sayesinde bir kez daha ayrı düşen Kuzey ve Yıldız aralarını düzeltmeyi başaramazken, Kuzey'in kaza yapması herkesi korkuttu. 



Şule'nin Kuzey'i uzağına düşürdükten sonra Yıldız için bazı şeyler değişirken Kuzey kendini affettirmenin yollarını arıyordu. Hatta ilk kez gururunu bir kenara bırakıp Yıldız'a gitme bile dedi. Ancak kalbi kırılan Yıldız heri adım atmadı. Kendine kızan Kuzey ise hızla giderken şarampole yuvarlandı. Haliyle izleyiciler Kuzey'in durumunu merak etti. Herkes Kuzey Yıldızı Kuzey'e ne oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı.





Kuzey Yıldızı Kuzey'e ne oldu? Kuzey ölecek mi



Tabii ki Kuzey ölmeyecek. Çünkü dizinin ana karakteri... Ancak Kuzey bir süre sağlığına kavuşmak için hastanede kalabilir. Bu durumda sevdiği adamın yanında olmak isteyen Yıldız ise ona destek olacak. Belki de bu kötü olay, ikilinin arasının düzelmesine vesile olacaktır.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!


Özetle yukarıda da söylediğimiz gibi Kuzey en fazla ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılacaktır. Ve birkaç bölüm sonra da olsa Kuzey iyileşecektir.



Kuzey Yıldızı İsmail Demirci diziden ayrılacak mı?



Kuzey'in dizide kalacağını göz önünde bulundurursak, İsmail Demirci de dizideki rolüne devam edecektir.