Kuzey Yıldızı Pembe neden yok? Zeynep Kankonde diziden ayrıldı mı her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin çok sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Kuzey Yıldızı Pembe neden yok? Zeynep Kankonde diziden ayrıldı mı her yerde aranmaya başladı. Show TV'nin çok sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Çekimleri Ordu'da devam eden ve kadrosunda değişiklikler olan dizinin yeni bölümünde Pembe'nin olmaması dikkat çekti. Peki Kuzey Yıldızı Pembe nereye gitti? Diziden ayrıldı mı kovuldu mu

Süreç Film'in yapımını üstlendiği, başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı dizinin kadrosunda Merve Şen ve Toygan Avanoğlu gibi isimler yer alıyor. Ancak Kuzey Yıldızı yeni bölümde Pembe'nin yokluğu kafa karıştırdı. Herkes Kuzey Yıldızı Pembe niye yok? aramaya başladı.

Kuzey Yıldızı Pembe neden yok?

Zeynep Kankonde’nin kızının sağlık sorunları sebebi ile onun yanında bulunması gerektiği için diziye ara verdi.

Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe karakterini canlandıran Zeynep Kankonde, ailesi için yeterince vakit geçirip kızıyla biraz vakit geçirdikten sonra diziye dönecek. Pembe karakterinin diziye ne zaman döneceği belli değildi. Ancak önümüzdeki birkaç bölüm içinde Pembe karakterinin yine diziye dahil olmaya devam etmesi muhtemel görünüyor.