Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisine her hafta farklı ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Levent Ülgen olacak.

Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisine her hafta farklı ünlü isimler konuk olmaya devam ediyor. Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Levent Ülgen olacak. Başarılı oyuncu Levent Ülgen'i Menajerimi Ara2yın yeni bölümünde izleyeceğiz. Her hafta yeni bölümünde şarkıcı, oyuncu, model ve sosyal medya fenomenlerini konuk alan Menajerimi Ara dizisi, bu pazar Levent Ülgen'i konuk alacak. Ünlülerin sorunlarını ve sektörde yaşadıkları problemleri ele alan ve izleyiciye gösteren Menajerimi Ara dizisinde Levent Ülgen'in tiyatro provasında yaşadığı sorun anlatılacak.

Menajerimi Ara dizisinin başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu paylaşıyor. Dizide bu isimlere yine çok sayıda başarılı oyuncu eşlik ediyor. Dizinin ana kadrosunun dışında da diziye sürekli yeni oyuncular gelip gidiyor. Bu oyuncu değişikliklerinin en göze çarpan ve izleyiciyi ekranlarda tutanı ise konuk oyuncular oluyor. Menajerimi Ara dizisi her bölümde aldığı farklı ünlü konuklar ve o konukları ele alarak işlediği konularla izleyenlere keyifli bir akşam yaşatıyorlar. Menajerimi Ara yeni bölüm yaklaşırken izleyenler hemen yeni haftanın konuğunu araştırmaya başlıyor. Menajerimi Ara bu hafta konuğu da Levent Ülgen oluyor.



Levent Ülgen Menajerimi Ara'ya Katılıyor!

26 bölüm yayınlayan Menajerimi Ara, bu hafta 27. bölümü ile Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Geçtiğimiz hafta iki şarkıcıyı konuk alan dizi, bu hafta hem tiyatro hem de dizi oyuncusu olan Levent Ülgen'i konuk edecek. Yılların oyuncusu Levent Ülgen'in tiyatro geçmişinden bir senaryo hazırlayan dizi, Levent Ülgen'in yaşadığı sorunları konu alacak. Başarılı oyuncu Levent Ülgen, Menajerimi Ara'da tiyatro oyununa hazırlanırken yaşadığı sorunları aktaracak. Menajerimi Ara'da bu hafta Levent Ülgen'in tiyatro provasında kriz yaşaması ve provada yaşadığı krizi çözmek için menajerine başvurmasını izleyeceğiz. Tiyatro provasında sorun yaşayan Levent Ülgen'e menajeri elinden geldiğince yardım etmeye çalışacak. Levent Ülgen ve Ego Menajerlik şirketini bu hafta ne gibi sorunlar bekliyor göreceğiz.

Levent Ülgen Kimdir?

Bu hafta Menajerimi Ara dizisine konuk olan Levent Ülgen'in kim olduğu, hayatı, yaşı ve dizileri merak edildi. Başarılı oyuncu Levent Ülgen'in tam adı Ömer Levent Ülgen'dir. Ömer ismini uzun yıllardır kullanmayan oyuncu, Levent Ülgen olarak tanınır. Usta oyuncu Levent Ülgen 8 Ağustos 1962 yılında doğmuştur. 62 yaşında olan Levent Ülgen, yıllar geçtikçe daha karizmatik olan ünlüler arasındadır. Levent Ülgen'in memleketi, nereli olduğu da merak edilenler arasındadır. Levent Ülgen Konya'da doğmuştur. Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde doğan Levent Ülgen'in annesi, Şereflikoçhisarlıdır.



Levent Ülgen'in evli olup olmadığı, eşi merak ediliyor. Levent Ülgen evlidir. 2014 yılında Ziynet Şafak ile evlenen Levent Ülgen hala evlidir. Levent Ülgen'in Eris Ülgen adında bir çocuğu vardır. Levent Ülgen diğer ünlülere kıyasla tiyatro ve oyunculuk bölümü okuyup mezun olmamıştır. Levent Ülgen ODTÜ Fizik bölümü okumuş ve mezun olmuştur. Ardından tiyatro oynamaya başlayınca da Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.

Levent Ülgen 2002 yılında oynadığı En Son Babalar Duyar dizisinde damat Kadir rolünü canlandırmıştır. Hayırsız ve üçkağıtçı damat rolünü oynayan Levent Ülgen, hallederiz Kadir olarak tanınmaktadır. Ayrıca Akasya Durağı dizisinde de yine üçkağıtçı bir taksi şoförünü canlandıran Levent Ülgen tırın tırın diyerek tesbih sallamasıyla akıllarda kalmıştır. Akasya Durağı dizisinde Sinan karakterine hayat vermiştir. Levent Ülgen Kim Milyoner Olmak İster programında da yarışmıştır. Levent Ülgen'in boyu 181'dir.



Levent Ülgen Kim Milyoner Olmak İster: https://www.youtube.com/watch?v=E54lCN8pC_M

Levent Ülgen Rol Aldığı Diziler

2015 - Kiralık Aşk (Necmi)
2014 - Roman Havası
2014 - Mihrap Yerinde
2013 - İnadına Yaşamak
2013 - Salih Kuşu
2013 - Bizim Okul (Ziya)
2008 - Görgüsüzler
2008 - 2011 - Akasya Durağı (Sinan Kaya)
2008 - Arka Sokaklar 3. Sezon
2007 - Mahşer
2007 - Hayat Apartmanı
2007 - Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayac...
2003 - Yuvadan Bir Kuş Uçtu
2003 - Gelin
2002 - Çocuklar Duymasın (Behçet)
2002 - Keje
2002 - Havada Bulut
2002 - En Son Babalar Duyar (Hallederiz Kadir)
2000 - Tutku Çemberi
2000 - Bizim Evin Halleri (Nusret)
1999 - 2001 - Yılan Hikayesi
1999 - Köstebek (2)
1996 - Kurtuluş