ATV ekranlarında izleyenleri ekranlara kilitleyecek yeni bir dizi başlıyor. Kanallar yeni senenin gelmesi ve sezon değişikliği ile yeni diziler çıkarmaya ve yayınlamaya başladı.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
ATV ekranlarında izleyenleri ekranlara kilitleyecek yeni bir dizi başlıyor. Kanallar yeni senenin gelmesi ve sezon değişikliği ile yeni diziler çıkarmaya ve yayınlamaya başladı. Ard arda gelen yeni dizi haberleri, izleyenleri heyecanlandırdı. İzleyenler hangi diziyi izleyecekleri, takip edeceklerini şaşırdı. Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ali Atay'ın yeni dizisi Son Yaz'ın ardından ATV Akıncı dizisi ile bir atak yapmıştı. ATV'nin yeni dizisi Akıncı'nın hemen ardından ATV yine bir atak yaptı. ATV, yeni diziye doymuyor ! ATV ekranlarında yeni yayınlanacak olan dizi ise; Maraşlı oldu. Başarılı ve genç oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken bir yapım olacağa benziyor. Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosu çok dikkat çekti. Maraşlı dizisinin başrollerinde yakışıklı ve şu aralar gündemden hiç düşmeyen Burak Deniz ve güzelliği ile göz dolduran, başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Alina Boz yer alıyor. İki genç oyuncunun başrollerini paylaşacağı dizi merakla bekleniyor. Maraşlı dizisi ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Maraşlı dizisi her hafta Pazartesi günü ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek. Maraşlı dizisinin konusu nedir ? Maraşlı dizisi ne anlatıyor ? Maraşlı dizisi başrol oyuncuları kimlerdir ? Maraşlı dizisi karakterleri ve oyuncuları.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Maraşlı'nın senaryosunu; Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur kaleme alıyorlar. Dizinin başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz yer alıyor. Başarılı başrol oyuncularına pek çok yetenekli ve sevilen isimler eşlik ediyor. Maraşlı dizisinin yönetmenliğini Arda Sarıgül yapıyor. Peki Maraşlı dizisi konusu nedir ? Maraşlı dizisi ne anlatıyor ?

Maraşlı dizisi konusu nedir ?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni Maraşlı'nın konusu, izleyenler tarafından merak ediliyor. Maraşlı dizisinde ele alınan konu epey dikkat çekicidir. Maraşlı dizisinde, ana karakterler olan Maraşlı ve Mahur'un aşkı, hayatı ve geçmişi konu alınacak. Maraşlı'nın çocuğunun vurulması ile olaylar başlayacak. Maraşlı çocuğunu vuranlardan tek tek hesap soracak. Kendi bildiği şekilde öcünü alacak olan Maraşlı, çeşitli intikam planları hazırlamaya ve uygulamaya başlıyor. Bunun yanında Maraşlı ve Mahur arasında bir aşk doğuyor. Ancak Mahur'un Maraşlı'dan bazı sakladığı sırlar vardır. Mahur sırlarını saklamaya çalıştıkça, Maraşlı daha da merakla ve kuşku ile araştırmaya başlar. Mahur'un Maraşlı'dan sakladığı sırrı ne ? Mahur'un büyük sırrı ne ? Mahur sırrını neden Maraşlı'dan saklıyor ? Maraşlı dizisinin tanıtım fragmanını izlediklerinde bu soruları sormaya başladı. Maraşlı dizisi ile ilgili sorulan bu soruları dizinin ilerleyen bölümlerinde öğreneceğiz.



Maraşlı dizisi oyuncuları kimlerdir ?

Alina Boz- Mahur,

Burak Deniz- Maraşlı,

Kerem Atabeyoğlu,

Saygın Soysal,

Cemil Büyükdöğerli,

Rojda Demirer,

Melis İşiten,

Serhat Kılıç,

Cihan Yenici,

Neslihan Acar,

Sinem Akyol,

Türkü Su Demirel,

Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik Maraş dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasındadır.

Maraşlı kimdir ?

Burak Deniz'in dizide canlandırdığı karakter olan ve bir yandan dizinin ana karakteri olan Maraşlı'nın kim olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Maraşlı 1987 doğumlu olan 33 yaşında bir askerdir. Maraşlı karakteri, Özel Kuvvetlerde bu yaşına kadar senelerce görev yapmıştır. Maraşlı'nın bir çocuğu vardır. Zeliş adında bir kızı olan Maraşlı, kızı Zeliş'e bakmak için görevinden ayrılır. Çünkü kızı Zeliş, bir saldırıda yaralanmıştır ve Maraşlı'da yaralanan kızı ile ilgilenmek için askerliği bırakır. Kızı Zeliş'in bakımını üstlenen Maraşlı, sahaf dükkanı açar. Kızı ile sakin bir hayat sürer. Mahur'un yaşadıkları yere gelmesi ve Maraşlı'nın Mahur'a aşık olmasıyla işler değişir. Mahur, Maraşlı'dan bir sır saklamaktadır. Sakladığı bu sır hayatlarını alt üst etmeye yeter.