ATV ekranların en sevilen dizisi Maraşlı'da büyük şok! Alina Boz ve Burak Deniz başrollerinde yer alacağı dizide Mahur ölecek mi? Mahur Maraşlı dizisine veda mı edecek sizler için hazırladık! Maraşlı yeni bölüm yeni fragmanı büyük ses getirdi! Maraşlı'da

ATV ekranların en sevilen dizisi Maraşlı'da büyük şok! Alina Boz ve Burak Deniz başrollerinde yer alacağı dizide Mahur ölecek mi? Mahur Maraşlı dizisine veda mı edecek sizler için hazırladık! Maraşlı yeni bölüm yeni fragmanı büyük ses getirdi!

Maraşlı'da Mahur ayrılıyor mu?

Yayınlandığı pazartesi akşamları rekorlar kıran Maraşlı dizisinde Mahur vuruluyor! "Ölecem ben" diyerek Maraşlı kollarında görülen Mahur diziye veda mı ediyor? Maraşlı Mahur diziye veda mı edecek merak ediliyor!

Alina Boz Maraşlı veda mı edecek!

Bu hafta büyük haber siteleri başta olmak üzere Alina Boz diziden ayrılacağı konuşuluyordu! Ancak ilan365.net olarak en doğru bilgiyi sizler için aldık!

Maraşlı 10. bölüm 2. fragmanı şok etti!



Alina Boz Maraşlı dizisinden çıkacak mı?

A101 dizisiyle Netflix sallayan ve büyük ses getiren Alina Boz, A102 setinin tamamlandığı biliniyor. Dizilerde Çukur dizisinde Nejat İşler Saygı dizisinde olduğu gibi gidip çekmeleri meşhur. Ancak ilk aldığımız bilgiye göre A102 çekimleri tamamlandı ve Netflix gelmek için gün sayıyor. Alina Boz Maraşlı dizisine devam edeceği biliniyor!

Maraşlı Mahur ayrılıyor haberleri nereden çıktı?

Bu hafta Alina Boz ve Burak Deniz arasında aşk olduğu iddia edilmiş, aynı kaynaklar Burak Deniz'in Didem Soydan ile paylaşmış olduğu aşk fotoğrafıyla yalanlanmıştı. Sosyal medya siteleri ve büyük siteler Maraşlı Mahur ayrılacak haberleri gerçeği yansıtmıyor.

Maraşlı Mahur hastanede!

Maraşlı dizisi Mahur ölecek mi sorusu da yanıt buldu! Maraşlı'da Mahur ölmeyecek ve diziye devam edecek! Mahur karakterinin hastane sahneleri bugün çekiliyor ve 22 Mart tarihinde yayınlanacak Maraşlı dizisinin son bölümünde ayakta olacak!