ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Maraşlı dizisinden kötü haber geldi! Yayınlandığı her pazartesi çok sevilen ve ilgisi reytingi artarak devam eden Maraşlı dizisinden kötü haber geldi! Maraşlı dizisinden set durdu, Maraşlı dizisi ekranlara ara veri

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...
ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Maraşlı dizisinden kötü haber geldi! Yayınlandığı her pazartesi çok sevilen ve ilgisi reytingi artarak devam eden Maraşlı dizisinden kötü haber geldi! Maraşlı dizisinden set durdu, Maraşlı dizisi ekranlara ara veriyor!

Maraşlı dizisinden çok kötü haber!



Maraşlı dizisinde koronavirüs şoku!

Başrolü Alina Boz ile paylaşan Burak Deniz'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Maraşlı dizisinde Burak Deniz, apar topar hastaneye kaldırıldı! Burak Deniz'in Koronavirüs'ü ağır geçirdiği öğrenildi!

Burak Deniz Koronavirüs'e yakalandı!

Maraşlı dizisinde Maraşlı karakterini canlandıran Burak Deniz Koronavirüs testi pozitif çıktı! Burak Deniz'in oldukça ağır geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi! Maraşlı dizisi akıbeti merak ediliyor!

Maraşlı 13. bölüm fragmanı bekleyenlere şok!

Başrol Burak Deniz olmadan Maraşlı 13. bölüm yetişmiyor! Dizi ekibi sete ara verdi ancak Maraşlı dizisi 13. bölümde çok az sahne kaldı. 20 dakikayı doldurmaya uğraşan yazar ekibi ve çekim ekibi, Burak Deniz'siz 13. bölümü yetiştirmek için var gücüyle çalışıyordu. 5 Nisan Maraşlı 13. bölüm yeni bölümü yayınlanmayacak.

Maraşlı bölümler yetişmiyor! 5 Nisan 2021 Maraşlı yok!



ATV, kanala 5 Nisan'a yetiştirin, 12 Nisan'da ara verelim teklifini sundu. 5 Nisan 2021 tarihinde Maraşlı 13. bölümü ekranlara gelmeyeceği kesinleşti. Ancak Maraşlı 12 Nisan bile yetişmeyeceği açıklandı. Şu an tehlike Maraşlı dizisi ekranlara 2 hafta ara verebilir. Dizi sektöründe oldukça uzun olan iki hafta ara Maraşlı dizisinin sonunu getirebilir.

ATV'de rekorlar kıran Maraşlı dizisi yurt dışına intermedya aracılığıyla The Trusted ismiyle bu hafta dağıtımına başlanıyordu.

Maraşlı 13. bölüm veya Maraşlı 13. bölüm fragmanı bu hafta olmayacak, hayranları Burak Deniz biran önce sağlığına kavuşmasını istiyor! Maraşlı 5 Nisan özel bölümü ekranlara gelecek.