MasterChef 13 Eylül Arem mi elendi? Sosyal medyada ifşa oldu çok merak edildi. MasterChef 13 Eylül Pazar akşamı 53.

MasterChef 13 Eylül Arem mi elendi? Sosyal medyada ifşa oldu çok merak edildi. MasterChef 13 Eylül Pazar akşamı 53. bölümüyle ekranlara geldi. Eleme heyecanı yaşanan gecede  Ayyüce, Eray, Ebru, Furkan, Duygu ve Arem son altıya kaldı. Ön eleme turunda patlıcanla en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalışan yarışmacılardan Ayyüce, Eray ve Ebru arkadaşlarının yanına gitmeyi başardı. Üçlü elemeye ise Furkan, Duygu ve Arem kaldı. Peki MasterChef 13 Eylül kim veda etti? Arem mi elendi? 

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!


MasterChef son bölümde; Furkan, Duygu ve Arem Danilo Şef'in imza yemeğini yapmaya çalıştılar. Bir hayli zor ve aşamalı olan yemeği üç yarışmacı da verilen sürede yapmayı başardı. Ancak sosya lmedyada elemeyle ilgili çeşitli ifşa iddiaları dönmeye başladı.



13 Eylül MasterChef Arem mi elendi?



Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre bu hafta yarışmaya yedeklerden dönen ve kırmızı takıma kaptanlık yapan Arem yarışmaya veda etti. Çünkü daha önceki haftalarda MasterChef'e veda eden Berk ve Gülşah, Arem ile fotoğraf paylaştı. Bu nedenle 13 Eylül akşamı MasterChef'e Arem'in veda edeceği söylendi. 



MasterChef Arem Yüce kimdir?



MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Arem Yüce 22 yaşında. Yarışmaya Diyarbakır’dan katılan Arem işletmeci. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen yarışmacı ilk elemede, ‘Kuzuların Sessizliği’ ismini koyduğu yemeğini yapmıştı. Arem Yüce, üçlü düelloda Yakup ve Batuhan ile yarışmış ve birinci olmuştu.