İlk bölümü ile 24 Şubat Çarşamba yani bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan Masumiyet dizisi yayınlanan tanıtımlarıyla büyük merak uyandırdı. Günümüzün kanayan yarası olan kadına şiddet konusuna değinen Masumiyet hangi kanalda yayınlanacak merak edili

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
İlk bölümü ile 24 Şubat Çarşamba yani bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan Masumiyet dizisi yayınlanan tanıtımlarıyla büyük merak uyandırdı. Günümüzün kanayan yarası olan kadına şiddet konusuna değinen Masumiyet hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik. Peki Masumiyet konusu ne? Oyuncuları kim?

Masumiyet hangi kanalda?


Oyuncu kadrosu ve tanıtımlarıyla bir hayli dikkat çeken Masumiyet dizisi 24 Şubat akşamı Fox TV'de izleyici karşısına çıkıyor.


Masumiyet dizisinin oyuncuları kim?


Başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi oyuncuların paylaştığı Masumiyet dizisinin oyuncu kadrosunda; Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler yer alıyor.

Masumiyet konusu ne?


Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet izlendi mi tuttu mu?


Çarşamba akşamı gibi zorlu bir günde yayın hayatına başlayan Masumiyet dizisi ;Kanal D'de Sadakatsiz, ATV'de Kuruluş Osman, TRT1'de Benim Adım Melek gibi oldukça başarılı dizilerle reyting mücadelesine girecek. Henüz 24 Şubat Çarşamba reytingleri açıklanmadığı için bu konuda bir şey söylemek çok da mümkün görünmüyor.