Fox'un sevilen dizisi Masumiyet dizisinde bomba ortaya çıktı. Ela'yı öldürmek isteyen isimin kim olduğu meğer çok ters köşe yapacak! Fox Tv'nin bu sezon büyük umutlarla başlattığı Masumiyet dizisi her bölüm heyecan dorukta ilerleyerek Ela'yı öldürmek ist

Fox'un sevilen dizisi Masumiyet dizisinde bomba ortaya çıktı. Ela'yı öldürmek isteyen isimin kim olduğu meğer çok ters köşe yapacak! Fox Tv'nin bu sezon büyük umutlarla başlattığı Masumiyet dizisi her bölüm heyecan dorukta ilerleyerek Ela'yı öldürmek isteyen gizemli kişinin kim olduğunda dair tahminleri çoğaltmaya devam ederken, izleyiciler şok bir detay yakaladı!

Başrollerinde Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan gibi isimlerin yer aldığı Fox'un yeni dizisi Masumiyet'te şoke eden gerçek ortaya çıkacak! Ela'yı öldürmeye çalışan isim İlker mi İrem mi diye tahmin yürütürken sosyal medyaya düşen bir görüntü yok artık dedirtti.

Masumiyet dizisinde Ela'yı kim dövdü? Ela'yı kim öldürmek istedi diye tahmin yürütürken hiç olmadık bir isim ortaya atıldı. Dizinin izleyicileri Ela'yı öldürmek isteyenin İlker mi İrem mi yoksa Umut mu diye tahmin yürütürken sosyal medyada bir fotoğrafla çok ilginç bir detay yakalandı.

Masumiyet dizisi her bölüm yeni çıkan detaylarla heyecan dorukta ilerlemeye devam ediyor. Ela'yı kimin öldürmek  istediği hala belirsiz. Son bölüm fragmanında Ela, hamile olduğunu da hatırlayarak İlker'in evine gider ve İlker'in on gün kendisine saldırdığını itiraf ettirir.

Ancak dizide Ela'y ı kimin öldürmek istediği hala bilinmiyor. Flashbacklerle ilerleyen dizinin her bölümünde yeni bir şüpheli seyircinin aklını karıştırıyor.

ELA'YI ÖLDÜRMEK İSTEYEN MEĞER HARUN'MUŞ!

Masumiyet dizisinde dizinin en düzgün adamı olarak görülen İrem'in babası Harun'un elindeki siyah deri eldiven ile Ela'ya saldıran kişinin eldiveni aynı çıktı! İzleyiciler Harun'un kızı İrem için Ela'yı öldürmek istemiş olabileceği görüşünde birleşti.

İşte o görüntü;



Sosyal medyada yer alan fotoğrafta Ela'yı öldürmek isteyen el ile Harun karakterinin dizi tanıtım afişinde taktığı eldivenin aynı olması dikkat çekti. Seyirciler böyle bir senaryoda izleyicilerin büyük bir şok yaşayacağını dile getirdi. Masumiyet dizisi izleyicileri dizinin finalinde ters köşe mi çıkacağı yoksa her şeyin aslında basitçe görüldüğü gibi mi olduğunu öğrenecek.

Sosyal medya da pek çok kullanıcı "Ben baştan anlamıştım. Kızı için Ela'yı ortadan kaldırmak istedi" diyerek bu teoriye inandıklarını yazdı.