Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Masumiyet dizisi yayın hayatına bomba gibi başladı. Her hafta çarşamba günleri izleyici ile buluşan dizi reyting rekortmeni diziler karşısında iddialı bir giriş yaptı.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Masumiyet dizisi yayın hayatına bomba gibi başladı. Her hafta çarşamba günleri izleyici ile buluşan dizi reyting rekortmeni diziler karşısında iddialı bir giriş yaptı. Fakat bir dizi var ki Masumiyet'in başlamasının ardından reytinglerde çok düşüş yaşadı.  Masumiyet'in başlaması ile reyting kurbanı olan dizi final yapıyor!

İşte detaylar..

Çarşamba günleri yayınlanan Masumiyet dizisi TV 8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir'in reytingleri düşürdü. Son dönemde  izleyici sıkan hikayesi ile zaten reyting kaybediyordu. Masumiyet'tin başlaması ile giderek düşen reytinglerden sonra final yolu görüldü.

Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Eylem Canpolat tarafından da senaryosunu kaleme alındığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon sonunda final yapması planlanıyor.

Başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün yer aldığı  Doğduğun Ev Kaderindir Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlamadır. Bir dönem reytinglere damga vuran dizi son zamanlarda istenilen başarıya ulaşamamaktadır. En büyük nedeni ise çarşamba günleri birbirinden iddialı dizilerin ekranlarda yer almasıdır. Bu nedenle dizi sezon sonunda ekranlara veda edecek. Zaten Demet Özdemir yeni sezon için başka bir projeye dahil olacağını duyurdu. Böylelikle finali de doğrulamış oldu.