Fox'un kadrosuna ünlü isimleri doldurduğu Masumiyet dizisi izlendi mi? Masumiyet reytingleri nasıl geldi? Masumiyet tuttu mu? Masumiyet dizisi reyting oranları? Masumiyet dizisi Kanal D'de Sadakatsiz ve Atv'de Kuruluş Osman'ı geçebildi mi? Sosyal medyada

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Fox'un kadrosuna ünlü isimleri doldurduğu Masumiyet dizisi izlendi mi? Masumiyet reytingleri nasıl geldi? Masumiyet tuttu mu? Masumiyet dizisi reyting oranları? Masumiyet dizisi Kanal D'de Sadakatsiz ve Atv'de Kuruluş Osman'ı geçebildi mi? Sosyal medyada hangi dizi hakkında daha çok tweet atıldı?

Kadrosunda Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'u bulunduran Masumiyet dizisi izlendi mi merak ediliyor. Genç bir kızın zengin bir ailenin oğlu tarafından öldürülmesini konu alan dizi ilk bölümüyle gündem olmayı başardı. Dizinin Türkiye'de sıklıkla yaşanan hangi kadın cinayetinden ilham alındığı da merak edildi. Peki dizi izlendi mi?

Salı günü gibi iddialı dizilerin gününe konulan Masumiyet reyting savaşında nasıl konumlandı merak edildi. Salı günü Kanal D'de bu sezonun en çok reyting alan yapımlarından Sadakatsiz dizisi ile ATV'nin reyting zirvesi Kuruluş Osman dizisine rakip olarak büyük risk alan Masumiyet dizisi reyting kritiği merak ediliyor.

FİNAL KAÇINILMAZ OLACAK!

Sosyal medyada Masumiyet dizisi TT olsa da reytinglerde ilk bölümüyle varlık gösteremedi. Total'de ilk 10'da yer alamayan Masumiyet AB'de 6. ABC'de ise 9. grupta yer aldı. Masumiyet dizisi ilk 3 bölümde reytinglerde kendini gösteremezse final kaçınılmaz olacak.

Masumiyet dizisi TRT'de Benim Adım Melek ile TV8'de Doğduğun Ev Kaderindir dizisini de geçemedi. Ancak AB'de 6. olabilen ve sosyal medyada adından söz ettiren dizinin ilerleyen bölümlerde reytinglerde çıkış yakalayacağı düşünülüyor.

Kadrosunda Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Selen Uçer ve Tolga Güleç'in yer aldığı Masumiyet dizisinin Münevver Karabulut'u öldüren katil Cem Garipoğlu dizisinden alındığı iddia edildi.

Dizi sosyal medyada özellikle Serkay Tütüncü ve Deniz Çakır'ın oyunculuğu ile gündem oldu. Dizi bazı kullanıcılar tarafında ise sert eleştiriler aldı. Dizide genç kızın nişanlı ve kendinden zengin bir zengin ile gizlice görüşerek gösterilmesi kızın başına gelenleri hak ettiği gibi bir imaj yaratılması nedeniyle sert eleştiri aldı. Kimileri de bu tarz  dizilerin sırf prim uğruna yapılarak ve karizmatik çizilen katil karakterlerinin daha kötü idolleştirildiğini iddia etti.