Hemen hemen tüm kanallar, bu hafta yeni bölümleri yayınlanacak olan dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamama kararı aldı. Kanallarda dizilerin neden yeni bölümlerinin yayınlanmadığı ise izleyenler tarafından çok merak edildi.

Hemen hemen tüm kanallar, bu hafta yeni bölümleri yayınlanacak olan dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamama kararı aldı. Kanallarda dizilerin neden yeni bölümlerinin yayınlanmadığı ise izleyenler tarafından çok merak edildi. Televizyon izlemeyi seven ve yaşanan karantina, kısıtlamalar sebebi ile evlerde kaldığımız bu süreçte, kanallarda yayınlanan diziler tek eğlence kaynağı oldu. Ancak kanallar izleyenlerini üzen bir karar aldı. Kanallarda bu hafta dizilerin yeni bölümleri yayınlanmayacak. Yeni bölüm yayınlamayacak olan dizilerin yanında yeni bölüm yayınlayacak olan diziler de var. Kanallar hangi dizilerin yeni bölüm yayınlayacağını hangilerinin yayınlamayacağını duyurdu. İzleyenler merakla araştırmaya başladı. Bu hafta hangi dizilerin yeni bölüm yayınlayacağını hangilerinin yayınlamayacağını merak ediyorlar. TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve izleyicisini ekranları başına kilitleyen Masumlar Apartmanı, bugün yeni bölüm var mı yok mu merak ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisi 5 Ocak'ta yeni bölüm yayınlayacak mı merak ediliyor. Peki, bu hafta Masumlar Apartmanı var mı ? 5 Ocak Masumlar Apartmanı yeni bölüm yayınlanacak mı ? Masumlar Apartmanı 5 Ocak yeni bölüm var mı yok mu ? Masumlar Apartmanı bugün neden yayınlanmıyor ? Masumlar Apartmanı bu hafta yok mu ?



TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan ve Salı akşamları izleyenleri ekranlara kilitleyen dizi, Masumlar Apartmanı yayın akışısında yok. Masumlar Apartmanı dizisinin izleyenleri TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağını görünce meraklandı. İzleyenler Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünün neden olmadığını merak etti. Masumlar Apartmanı bugün neden yok ? Masumlar Apartmanı bu hafta yayınlanmayacak mı ?

Her sene yıl başı geçtikten sonra senenin ilk haftasında kanallar, anlaşmalı olduğu reklam şirketleri ile anlaşmalarını yenilerler. Anlaşmalarını yenileyen kanallar ilk hafta şirketlerden reklam ücreti talep etmez. Bu durumda da Ocak ayının ilk haftasında tv ekranlarında yayınlanan reklamlar ücretsiz olarak yayınlanır. Reklamlardan para ödemesi almayan kanallar da, o hafta bünyelerinde barındırdıkları dizilerin yeni bölümlerini yayınlamazlar. Bu hafta da yılın ilk haftası olduğu için dizilerin yeni bölümleri genellikle yayınlanmayacak. TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisi de bu akşam yeni bölüm yayınlamamayı tercih etti. Masumlar Apartmanı bu akşam ekranlarda olmayacak. 5 Ocak günü yeni bölüm yayınlamama kararı alan Masumlar Apartmanı, bugün yok. Masumlar Apartmanı bu akşam yeni bölüm yayınlamayacak. Peki, TRT1 ekranlarında bugün Masumlar Apartmanı yerine ne yayınlanacak ? TRT1 yayın akışında ne var ? TRT1'de bugün ne yayınlanacak, ne var ?



TRT1 ekranlarında bu akşam Masumlar Apartmanı yerine ne yayınlanacak ? TRT1'de bugün ne yayınlanacak ?

TRT1 ekranlarında her hafta Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam yeni bölüm yayınlamayacak. Bu akşam TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı izleyenleri ile buluşmayacak. Peki, Masumlar Apartmanı yerine ne yayınlanacak ? TRT1 Masumlar Apartmanı yerine ne yayınlayacak ? TRT1'de bu akşam ne var ?

TRT ekranlarında bu akşam Masumlar Apartmanı yeni bölüm yok. TRT1'de bu akşam Masumlar Apartmanı yeni bölüm yerine Masumlar Apartmanı özet olacak.