Masumlar Apartmanı dizisindeki Ege kimdir? İnci'nin kardeşi karakteri ile karşımıza çıkan Emir Özden kimdir? Emir Özden Nereli ve Masumlar Apartmanı Ege kaç yaşındadır. ?  İnci'nin kardeşi Ege karakterini canlandıran Emir Özden'in Bugüne kadar oynadığı di

Masumlar Apartmanı dizisindeki Ege kimdir? İnci'nin kardeşi karakteri ile karşımıza çıkan Emir Özden kimdir? Emir Özden Nereli ve Masumlar Apartmanı Ege kaç yaşındadır.?  İnci'nin kardeşi Ege karakterini canlandıran Emir Özden'in Bugüne kadar oynadığı diziler ve filmleri nelerdir?  Emir Özden Boy ve kilosu, burcu nedir?  İşte Emir özden YouTube kanalı var mı? İnstagram ve Twitter sosyal medya adresleri neler? Sevgilisi var mı? Emir  Özden Hayatı ve bilinmeyenleri ile alakalı tüm detayları sizler için özgünleşştirdik.

24 yaşında olan Emir Özden tiyatro, dizi ve film oyuncusu olarak karşımıza genç yaşına rağmen bir çok ödülü olan genç oyuncu olarak çıkmıştır. 21 Ekim 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Masumlar Apartmanı Ege, küçük yaşlarda drama eğitimine merak sarmış ve hedef olarak kendisine oyunculuğu seçmiştir. Akabinde de Emir Özden tiyatro aşkı ile tanınmıştır.. Lise zamanı sonrasında Masumlar Apartmanı Ege, oyunculuğuna devam etmek ve profosyenel oyuncu olmak istemiş ve yoluna da tam gaz devam etmiştir.

Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi’ne giren Emir Özden’in eğitimi devam etmektedir.

Emir Özden İnstgram adresi


İnstagram Adresi https://www.instagram.com/emirozdenn/ olup ünlü oyuncunun 24.800 takipçisi bulunuyor.


Masumlar Apartmanı Ege nerelidir?


Tiyatro kare toğluluğu oyuncusu olarak hayatını idame ettiren Masumlar Apartmanı Ege yani Emir Özden şu sıralar ArzuGamze Menajerlik Cast ajansına bağlı olarak dizilerde boy gösteriyor. Baba mesleği ticaret olarak karşımıza çıkan Emir Özden'in annesi ev hanımıdır ve 2 kardeştirler. Trabzonlu olan Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden Fenerbahçeli olup,  1.68 boyunda ve 55 kilodur.


İşte genç yeteneğin ödül geçmişi


2018’de Otomatik Portakal oyununda sergilediği performans tam genç yetenek ödülü almaya hakim iken dediği gibi oldu ve  Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden  Ekin Yazın Dostları Tiyatro Ödüllerinde “Genç Yetenek” olarak kariyerini devam ettirmeye hak kazandı.

2019’da Vasfi Rıza Zobu Tiyatro Ödülleri’nde ‘Süper İyi Günler’ sahnesindeki başarısı ile Umut Vadeden Genç Tiyatro Sanatçısı Ödülü’ne de hakim oldu.
Yine aynı oyundaki performansı ile 2019’da Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde “Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü”nü aldı.. Ve Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden bu kadar ödüle de doymadı. 2019 senesinde Türkan Kahramankaptan Özel Ödülleri’nde Yılın genç ve başarılı oyuncusu seçildi. Yani en başarılı genç oyuncu deynce akla ilk gelen isim 2019 senesinde Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden oldu.
V sonrasında Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden 2020’de ‘’Bilmemek’’ filmindeki performansıyla 31. Ankara Uluslararası Film Festivalinde ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ ödülüne hak görülürken, bunlarla da yetinmedi ve
27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali Ödülleri’nde ‘’Umut Veren Genç Erkek Oyuncu’’ ödülüne hakim oldu.


İlk reklam projelerinde boy gösteren  Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden sonrasında dizi filmlerde rol almaya başladı. 2008’de Çerezos reklamında, 2009 yılında Lcwakiki katalog reklam çekimlerinde 2012’de ise Zannettiğin Gibi Değil isimli kısa filmde yerini lırken karüyerinin de başlangıcı bu tarihler oldu.

TRT ekranlarında 2012 yapımı Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam ile izlerle olan Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden
Kariyerinde attığı bu ilk adım sonrası genç oyuncu Böyle Bitmesin (2013) ve Not Defteri (2014) gibi dizilerde de oynadı.

Kariyerinin saymakla bitmediği  Masumlar Apartmanı Ege Emir ÖZden  Günümüzde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı isimli dizide Ege karakterine can vermektedir.