TRT1'de yeni başlayan ve ilk iki bölümüyle bir hayli dikkat çeken Masumlar Apartmanı'nın karakterleri de merak edilmeye başlandı. Bu isimlerden biri de Ela oldu.

TRT1'de yeni başlayan ve ilk iki bölümüyle bir hayli dikkat çeken Masumlar Apartmanı'nın karakterleri de merak edilmeye başlandı. Bu isimlerden biri de Ela oldu. Hal böyle olunca Masumlar Apartmanı Ela kimdir? Ceren Yüksekkaya nereli, kaç yaşında? merak edildi. Hdi gelin birlikte bakalım...



Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben’in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı? Gelelim Masumlar Apartmanı'nın Ela karakterine...





Masumlar Apartmanı Ela kimdir?



Masumlar Apartmanı Ela karakterine Ceren Yüksekkaya hayat veriyor. Deniz Dalgıçkaya Menajerlik oyuncusu olan oyuncu, Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Konservatuvar Bölümü mezunudur. 36 yaşındaki oyuncu, Fox Tv dizilerinden olan “Savaşçı” dizisinde rol almıştır. “Kördüğüm” dizisi oyuncunun rol aldığı bir diğer dizidir.



2016 yılında “Sessiz Yalanlar” sinema filminde Hale karakteriyle yer almıştır. 2018 yılında “Güven” filminde Fidan rolüyle seyirciyle buluşmuştur.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?


Ceren Yüksekkaya Dizileri ve Filmleri:




  • Masumlar Apartmanı (Ela) – 2020

  • Güven (Fidan) – 2018

  • Savaşçı – 2018

  • Sessiz Yalanlar (Hale) – 2016