TRT1'in iddialı yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr.

TRT1'in iddialı yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatının; takıntılı ablaları olan Han ile tanışmasıyla değişmesini anlatan Masumlar Apartmanı'nın diğer karakterleri de merak ediliyor. Bunlardan biri de Ela oldu. Peki Masumlar Apartmanı Ela kimdir? Gerçek adı nedir?

Masumlar Apartmanı Ela kimdir?

Masumlar Apartmanı Ela karakterine Ceren Yüksekkaya hayat veriyor. Deniz Dalgıçkaya Menajerlik oyuncusu olan oyuncu, Pera Güzel Sanatlar Tiyatro Konservatuvar Bölümü mezunudur. 36 yaşındaki oyuncu, Fox Tv dizilerinden olan “Savaşçı” dizisinde rol almıştır. “Kördüğüm” dizisi oyuncunun rol aldığı bir diğer dizidir.

2016 yılında “Sessiz Yalanlar” sinema filminde Hale karakteriyle yer almıştır. 2018 yılında “Güven” filminde Fidan rolüyle seyirciyle buluşmuştur.

Ceren Yüksekkaya Dizileri ve Filmleri:

  • Masumlar Apartmanı (Ela) – 2020

  • Güven (Fidan) – 2018

  • Savaşçı – 2018

  • Sessiz Yalanlar (Hale) – 2016