Masumlar Apartmanı dizisindeki Esad kimdir? Uğur Uzunel kimdir? Uğur Uzunel Nereli ve Masumlar Apartmanı Esad kaç yaşındadır. ?  Han'ın arkadaşı karakterini canlandıran Uğur Uzunel 'in Bugüne kadar oynadığı diziler ve filmleri nelerdir?  Uğur Uzunel Boy v

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Masumlar Apartmanı dizisindeki Esad kimdir? Uğur Uzunel kimdir? Uğur Uzunel Nereli ve Masumlar Apartmanı Esad kaç yaşındadır.?  Han'ın arkadaşı karakterini canlandıran Uğur Uzunel 'in Bugüne kadar oynadığı diziler ve filmleri nelerdir?  Uğur Uzunel Boy ve kilosu, burcu nedir?  İşte Uğur Uzunel YouTube kanalı var mı? İnstagram ve Twitter sosyal medya adresleri neler? Sevgilisi var mı? Uğur Uzunel Hayatı ve bilinmeyenleri ile alakalı tüm detayları sizler için özgünleşştirdik. Masumlar Apartmanı Esad kim? Masumlar Apartmanı Esat karakteri kimdir? ve Masumlar Apartmanı Esat hangi dizilerde oynadı ? gibi sorular bu hafta 10. bölümü ile yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin başlaması ile birlikte çok meraklı araştırılmaya başladı . Esat karakteri ile karşımıza çıkan Han'ın arkadaşı olan Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel kimdir?

Masumlar Apartmanı Han'ın arkadaşı Esat rolüyle karşımıza çıkan ve yayınlanan 10 bölümde adeta hafızalara kazınan Uğur Uzunel hangi dizilerde oynadı? Masumlar Apartmanı Esad kim sorusunun cevabı haberimizde . işte detaylar...

Uğur Uzunel kimdir kaç yaşında

1988 Yılı İzmir doğumlu olan Masumlar Apartmanı Esad'ı Uğur uzunel , Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Oyunculuk eğitimi almıştır. Ilk oyunculuk deneyimini Şeref Meselesi isimli dizide yaşamış sonrasında Ağır Roman, Yeni Dünya,  el yazısı,  aşk ve Mavi , İkimizin Yerine ve halka gibi dizi ve filmlerle karşımıza çıkmış olan Uğur uzunel son alarak Afili Aşk dizisinde Erkut özkayalı karakterine Hayat vermiştir.

Masumlar Apartmanı Esat nasıl bir karakterdir

Kim sorusunun cevabı olarak sizler için yaptığımız araştırmada Uğur uzunel olduğunu öğrendik ve karakter açıklamasını da yapmak istiyoruz. Han'ın en yakın arkadaşı olan Esat hayatına doğru kadının girmesini beklemektedir. Hayattaki en büyük isteği ise baba olmak hayalidir.