TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben'in aşkı Esat'ın gerçek aşkı Akrep dizisinde çıktı! Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel ile Star TV'de yayımlanan Akrep dizisinde Ayşem karakterine hayat ver

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben'in aşkı Esat'ın gerçek aşkı Akrep dizisinde çıktı! Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel ile Star TV'de yayımlanan Akrep dizisinde Ayşem karakterine hayat veren Beril Pozam aşk yaşıyor. İkili daha önce Afili Aşk dizisinde beraber rol almıştı.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel ile Akrep dizisinin Ayşem'in Beril Pozam'ın aşkı ortaya çıktı.  Masumlar Apartmanı'nda Merve Dizdar'ın can verdiği Gülben'in platonik aşkı olan Esat'ın gerçek sevgilisi Akrep dizisinde çıktı. İkili daha önce Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisinde beraber oynamışlardı.

Beril Pozam ve Uğur Uzunel daha önce Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul'un başrollerinde yer aldığı Afili Aşk dizisinde yer almıştı. Afili Aşk dizisinde Beril Pozam, Nazmiye karakteri ile Uğur Uzunel'in canlandırdığı Erkut karakterinin yengesiydi.

Masumlar Apartmanı'nında Gülben'in aşkı Esat aradığı sevgiliyi Akrep dizisinde buldu. Uğur Uzunel'in, Akrep dizisinde avukat Ayşem karakterine can veren Beril Pozam ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

 Beril Pozam, Afili Aşk dizisinde Nazmiye karakterini, Uğur Uzunel'de Erkut karakterini canlandırıyordu.