Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Peki, Masumlar Apartmanı Esra kimdir? Masumlar Apartmanı Esra karakterinin hikayesi nasıl ilerleyecek? Esra karakterini canlandıran Esra Ruşan kaç yaşındadır? Esra Ruşan

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Peki, Masumlar Apartmanı Esra kimdir? Masumlar Apartmanı Esra karakterinin hikayesi nasıl ilerleyecek? Esra karakterini canlandıran Esra Ruşan kaç yaşındadır? Esra Ruşan’ın boyu kaç? İşte detaylar…

Masumlar Apartmanı Esra kimdir?

TRT 1 ekranında seyirci karşısına çıkan Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle heyecan dolu anlar sunuyor. Gerilim ve dramın eksik olmadığı dizi Salı akşamlarına damga vuruyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan dizi psikolojik tahlillerin yapıldığı bir aile hikayesini ekrana taşıyor. Masumlar Apartmanı Esra karakteri de dizinin önemli isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Esra, İnci’nin en yakın arkadaşı ve sırdaşıdır. İnci, Han ile tanıştıktan sonra hayatı bambaşka bir yola girmiştir. İnci’nin sorunlarını dinleyen Esra ona yardımcı olmaya çalışmaktadır. Özellikle Uygar konusunda İnci’nin gözünün açılmasında etkili olmuştur. İnci ve Han arasındaki ilişkiyi de onaylar konumda bulunan Esra, arkadaşını aşkına sahip çıkması konusunda desteklemiştir. Bu sebeple Esra, Han tarafından sevilmektedir. İnci, Safiye ve Gülbenle yaşadığı sorunları da en yakın arkadaşıyla paylaşır. İnci’nin duygularını güvenle açtığı tek insan olan Esra, onun sığınağıdır. Esra sayesinde İnci’nin yaşadıklarıyla ilgili neler hissettiğini öğrenme fırsatı yakalıyoruz.

Masumlar Apartmanı Esra'yı kim oynuyor?

Sevimli ve neşeli bir insan olan Esra, renkli karakteriyle Masumlar Apartmanı dizisinde fark yaratmaktadır. Esra karakterine sevilen oyuncu Esra Ruşan hayat vermektedir.

Esra Ruşan kimdir?

1983 yılında Kars’ta dünyaya gelen oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Ekrandaki ilk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Arka Sokaklar dizisiyle gerçekleştirmiştir. Farklı tarzı ve güzelliğiyle dikkat çeken Esra Ruşan 1.68 boyunda ve 58 kilo ağırlığındadır. Vatanım Sensin ve Ustura Kemal dizilerinde de yer almıştır. Asıl çıkışını ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda tiyatro oyunlarında da sahneye çıkmaktadır.