Masumlar Apartmanı 12. bölüm bir hayli dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı 12. bölüm bir hayli dikkat çekti. Kalbinin sesini dinleyen inandığı ve hissettiği duyguların peşinden giden Gülben, Esat’ı takıntı haline getirmiştir.  Sosyal medyada Esat ile Esra'yı bir fotoğrafta yan yana gören Gülben, bu duruma çok sinirlenir. Esra'yı, Esat ile arasında bir tehdit olarak Gören Gülben, ondan hesap sormaya gider. Masumlar Apartmanı yeni bölümde de Gülben, Esra'yı iterek camdan aşağıya atar. Bu görüntüleri gören izleyiciler ise Masumlar Apartmanı Esra öldü mü? Esra Ruşan diziden ayrılacak mı diye aramaya başladı. İşte detaylar...



Masumlar Apartmanı Esra öldü mü? Diziden ayrılacak mı

Dr. Gülseren Budaycıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı'nda Esat ile Gülben arasında yaşananlar zaman zaman izleyenleri güldürürken artık herkesi korkutmaya başladı. İki haftadır Esra'ya karşı yaptıklarıyla izleyicileri şaşırtan Gülben, Masumlar Apartmanı 12. bölümde Esra ile Esat'ın birlikte çekilen fotoğrafını görünce çok sinirlenir. Öfkesine yenik düşen Gülben, Esra'yı ittirince camdan aşağıya düşer.

Bu olaydan sonra Esra’nın ölüp ölmediği merak ediliyor. Fakat izleyicilerin aklındaki soru işaretleriyle ilgili ne TRT'den ne de Esra Ruşan'dan bir açıklama gelmedi. Hal böyle olunca bu sahnenin Gülben’in hayal ürünü olabileceği akıllara geldi. Eğer bu sahne gerçekten yaşanırsa bile Esra yaralı olacak bu kazayı atlatacaktır.