Masumlar Apartmanı kaç bölüm sürecek? Masumlar Apartmanı dizisi ne zaman final yapacak soruları her yerde aranmaya başladı.  Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı bu akşam ilk bölümüyle

Masumlar Apartmanı kaç bölüm sürecek? Masumlar Apartmanı dizisi ne zaman final yapacak soruları her yerde aranmaya başladı. Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı bu akşam ilk bölümüyle TRT1'de ekranlara geldi. Oldukça zorlu bir günde ekranlara gelen Masumlar Apartmanı kaç bölüm sürecek? Masumlar Apartmanı dizisi ne zaman final yapacak çok merak edildi. İşte detaylar...

İlk defa izleyicilerin karşısına çıkan Masumlar Apartmanı oldukça zor bir günde ekranlara geliyor. Star TV'de Menajerimi Ara, Kanal D'de Hekimoğlu, Fox TV'de Baraj ve TV8'de MasterChef ile reyting mücadelesine giren Masumlar Apartmanı izlendi mi? Tuttu mu çok merak edildi.

MASUMLAR APARTMANI KAÇ BÖLÜM SÜRECEK?

TRT1'in yeni dizisi Masumlar Apartmanı henüz devam eder mi etmez mi bilemiyoruz. Güçlü bir oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesiyle bir hayli dikkat çeken. Masumlar Apartmanı güçlü rakipleri nedeniyle iyi bir reyting grafiği yakalamalı. Çünkü önümüzdeki haftalarda ATV'de de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de reyting için mücadeleye girecek.

İşte bu nedenle konuyla ilgili bir şey söylemek henüz mümkün değil. Masumlar Apartmanı dizisinin akıbeti önümüzdeki 3-5 bölüm sonra ortaya çıkacaktır.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben’in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?