TV8'de artık onun ismini çok duyacağız. Onun adı Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu! TRT 1 ekranlarında Masumlar Apartmanı, TV8 ekranlarında Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle ekranlarda reyting rekorları kıran dizilerin kitabının yazarı olan

TV8'de artık onun ismini çok duyacağız. Onun adı Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu! TRT 1 ekranlarında Masumlar Apartmanı, TV8 ekranlarında Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileriyle ekranlarda reyting rekorları kıran dizilerin kitabının yazarı olan Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? Gülseren Budayıcıoğlu kaç yaşında? Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu nereli? sizler için derledik.

Televizyonda Gülseren Budayıcıoğlu fırtınası!

Ekranda 1 haftada iki diziyle birden reyting rekorları kıran salı akşamları TRT 1 ile Masumlar Apartmanı ve cuma akşamları TV8 ekranlarında Kırmızı Oda gibi dizilerle birlikte geçtiğimiz sezona damga vuran Doğduğun ev Kaderindir dizileri aslında kitaptan uyarlama. İşte bu kitaplardan ekrana taşınan dizilerin sahibi Gülseren Budayıcıoğlu! Orta da öyle bir iddia'da var ki Gülseren Budayıcıoğlu en güzel kitabı bunlarda değil! Düşünün kü bunlar rekor kırıyor. Şimdiden ilan365 olarak müjdeyi verelim. Gülseren Budayıcıoğlu asıl bomba kitabı da TRT 1 ile anlaştı! Çok yakında bir dördüncü diziyle ekranlarda olacak yapımların sahibi Gülseren Budayıcıoğlu tanıyalım.

Gülseren Budayıcıoğlu kimdir?

Gülseren Budayıcıoğlu 1947 yılında Ankara’da doğmuştur. 1966 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Öğrenci iken TRT Ankara radyosunda ve televizyonunda kadrolu spiker ve sunucu olarak görev yaptı. Ankara’da serbest hekimlik yaptı.

Hastaları ile olan görüşmelerini kaleme aldığı Madalyonun İçi isimli kitabını çıkardı. 2005 yılında hastaların sosyal güvencelerini kullanarak Sağlık Bakanlığından ruhsatlı Ankara'nın ilk özel psikiyatri merkezini açtı. Madalyon psikiyatri merkezinde kendisi gibi başarılı hekimler ile çalıştı.

2008 yılında Günahın Üç Rengi, Hayata Dön ve Kral Kaybederse isimli eserlerini yayınladı. 2013 yılında Madalyon Psikiyatr Merkezinin Levent Şubesini açtı. Kitaplarında yılların verdiği özel tecrübeleri herkesle paylaşmak adına kitaplar yayınladı.