TRT'nin Masumlar Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık vakti geldi. Dizinin Naci Hocası, Safiye'nin ilk aşkı diziye veda ediyor.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
TRT'nin Masumlar Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık vakti geldi. Dizinin Naci Hocası, Safiye'nin ilk aşkı diziye veda ediyor. Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde ayrılık haberi verildi.

Masumlar Apartmanı dizisinin Naci'si Tansel Öngel diziden ne zaman ayrılıyor? Her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisinde Naci'nin ayrılık zamanı geldi. Hastalığı giderek ağırlaşan Naci, Safiye'ye veda etmek zorunda kalacak.

Her bölüm hastalığının daha da ilerlediği görülen Naci son bölümde iyice hastalandı. Tansel Öngel'in diziden ayrılık vakti geldi. Safiye bu ölümle büyük bir sarsıntı geçirecek. Annesi tarafından uğursuz olarak inandırılan Safiye, büyük aşkı Naci'nin ölümüyle yine travma geçirecek.

Peki Naci'nin Ölümü Safiye'yi Nasıl Sarsacak?



Naci karakteri aslında daha önce diziden ayrılacakken rolü uzatılmıştı. Tansel Öngel diziye dahil mi oldu, Naci iyileşecek mi derken Naci'nin hastalığı son aşamaya geldi. Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan son bölümünde Naci'nin hastalığı iyice kendini gösterdi ve Naci ölerek diziye veda etti.

Ölerek diziye veda eden Naci karakteri Safiye'yi derinden sarsacak. Kendini uğursuz sanan Safiye yine annesinin hayallerinin etkisi altına girecek.

Naci'nin Yerine Diziye Kim Girecek?



Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterinin çıkmasıyla diziye yeni bir ismin de gireceği öğrenildi. Dizinin heyecanın sürmesi için diziye yeni karakterlerin katılması devam edecek. Edinilen bilgiye göre diziye ünlü sürpriz bir isim dahil edilecek.

Şimdilik kim olduğu konusunda bilgi verilmese de diziye girecek yeni karakterlerin adından söz ettirmesi bekleniyor. Gülseren Budaycıoğlu'nun romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi farklı senaryo ile daha heyecanlı bir şekilde ilerletilmeye çalışılacak.