Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi kimdir sorusu bu akşam yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı yeni bölümü ile birlikte bu akşam gündemde olacak. Trt 1 Ekranlarında yayınlanan ve psikolojik sorunların var olduğu bir aile bir apartman bir hayatın anlatıldığı

Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor! Yalı Çapkını 46. bölümde neler olacak? Seyran, Ferit’i Suçüstü Yakalıyor!
Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi kimdir sorusu bu akşam yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı yeni bölümü ile birlikte bu akşam gündemde olacak. Trt 1 Ekranlarında yayınlanan ve psikolojik sorunların var olduğu bir aile bir apartman bir hayatın anlatıldığı ve annelerinin gölgesinde kalmış Gülben, Safiye ve Han'ın aşklarına ortaklık ettiğimiz Masumlar Apartmanı'na öyle bir karakter geliyorki...  Safiye adeta çılgına dönecek. Naci'nin kendisine aşık oldupunu düşünürken karşısına Naci'nin eşi çıkacak.

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı her hafta yepyeni bölümleri ile ilgi çekmeye devam ediyor Masumlar Apartmanı Safiye'nin lçocukluk sevgilisi Naci geçtiğimiz haftalarda diziye dahil olmuştu ve kız kardeşinin öğretmeni olarak tanınmıştı.

Diziye yepyeni bir heyecan katan Naci, peşi sıra en yakın ismi de diziye getirecek. Diziye  yeni isimler katılırken heyecanda hat safhaya çıkıyor. Son olarak da Safiye'nin çocukluk Aşkı olan Naci yani Tansel Öngel diziye katılmıştı. Masumlar Apartmanı Naci'nin katılmasıyla dizi de ortalık adeta karıştı.  Safiye'nin bu kez aşık olduğu Naci'nin en yakın ismi diziye Katılıyor .

Bu kişi bizi karmakarışık hale getirecek . Geçtiğimiz haftalarda Naci'nin evli olup olmadığına ilişkin çok sayıda yorum gelmekte idi.  Diziye Naci'nin eşi geliyor . Birsen Altuntaş'ın haberine göre Naci'nin eşi ile diziye katılacak isim Pervin Bağdat olacak. Peki Masumlar Apartmanı Naci eşi karakteri ile karşımıza çıkacak isim Pervin Bağdat kimdir?

Pervin Bağdat kimdir?


1981 yılı doğumlu olan Pervin Bağdat istanbulludur . ilk 2000 senesinde Bizim Evin Halleri dizisinde Candan karakteriyle karşımıza çıkan Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi Pervin Bağdat , Daha sonrasında birçok dizi ile sizlerle birlikte olmuştu. Öte yandan tiyatro oyunculuğu da yapan Pervin Bağdat onlarca tiyatro oyununda ki başarısı ile adından bahsettirmiştir.

Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi nasıl bir karakterdir?


Masumlar Apartmanı Naci öğretmen Tam da 24 Kasım öğretmenler gününde diziye dahil olmuş ve Safiye'nin kardeşinin öğretmeni olduğu öğrenilmişti. Safiye'in ilk aşkı olduğunu öğrendiğimiz Masumlar Apartmanı Naci'nin evli olduüu geçtiğimiz hafta iddia edilmişti ve Bu akşam Masumlar Apartmanı Naci'nin eşi diziye dahil oldu. Masumlar Apartmanı Naci'nin krakteri henüz karakterini bilemesek de Safiye ile arasında çok büyük gerginlikler yaşanacağı aşikar ortada