Masumlar Apartmanı Esat'ın evi nerede? her hafta salı akşamlarına dizi saatine damgasını vuran TRT1 ekranlarının en çok izlenilen dizisi kapsamında adı anılan Masumlar Apartmanı dizisini izlerken adeta Herkes kendinden bir pay bulmakta iken geçmişte çok b

Masumlar Apartmanı Esat'ın evi nerede? her hafta salı akşamlarına dizi saatine damgasını vuran TRT1 ekranlarının en çok izlenilen dizisi kapsamında adı anılan Masumlar Apartmanı dizisini izlerken adeta Herkes kendinden bir pay bulmakta iken geçmişte çok baskıcı olan bir annenin evlatları üzerinde bıraktığı etkinin ve psikolojik hastalığın çevre ile olan ilişkilerinin görüyoruz. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölümünde Gülden, Esat aşkına damgası vurulurken, Gülben Esad'ın kendisini aşık olduğu düşüncesinden vazgeçmemiştir ve Öyle ki Gülben Bu Sevda ile Esad'ın evini kadar gitmeye başlamıştır ... Şu sıralar herkes Masumlar Apartmanı Esad'ın evi nerede ? Masumlar Apartmanı hangi apartmanda çekildi? ve Masumlar Apartmanı dizisinde bu akşam gözler önüne serilen Doğan apartmanı İstanbul'un neresinde sorularının yanıtları sizlerle..

Han'ın en yakın arkadaşı olarak karşımıza çıkan Esat karakterinin evi çok merak ediliyor . Masumlar Apartmanı  Esat ın evi nerede sorusunun cevabı olarak İstanbul Beyoğlu Pera yanıtını sizlere verebiliriz . Evin değişik şekilde olması bir tarafa modern bir şekilde Dizayn edilmesi hem de bize geçmişi anlatması Masumlar Apartmanı Esad'ın evinin nerede olduğunu çok merak ettirdi . Öte yandan mutfağının dizilişini eşyalarının farklılığı da herkesin çok hoşuna gitti.  Herkesin merak ederek aradığı Masumlar Apartmanı Esad'ın evi modern ilçe Beyoğlu'ndadır.

Gülben Esat'a aşık


Masumlar Apartmanı son bölümünde bilindiği üzere Gülben'in Esad'ın evine gidip oraya temizlemesi Esad'ın bunu kabul etmemesi Hatta zor durumda kalması Akşama damgasını vurmuştu.  Esat o anda hem Gülben'in abisi hem de kendisinin arkadaşı olan Han'ı arayıp durumu anlatmıştı . Ancak Gülben'e ne yaptıysa da bu durumdan vazgeçmemişti. Sonrasında ise Sonra gelirim deyip Esat'ın evinden ayrılsa da Gülben Esad'ın halen daha kendisine aşık olduğunu düşünüyor ve bu sevdadan da vazgeçmiyor.

Masumlar Apartmanı nerede


Masumlar Apartmanı hangi ilçede sorusu da çok merak ediliyor. Dizi başladığından beri herkes Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor sorusunu sormak da idi. Masumlar Apartmanı çekildiği apartman Balat'tadır. Asmalı Mescit Mahallesi'nde yer alan jurnal sokakta bulunan masumlar Apartmanı dizisinin çekimleri öte yandan Nezih ilçe Beyoğlu'nda da çekilmektedir.