Televizyonda salı akşamı dev savaş! Masumlar Apartmanı ve EDHO hayranları şokta! Salı akşamları reyting rekortmeni kıran dizilerden şok ayrılık haberleri geldi! Masumlar Apartmanı başrolü ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri iki ayrılık yaşandı! EDH

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Televizyonda salı akşamı dev savaş! Masumlar Apartmanı ve EDHO hayranları şokta! Salı akşamları reyting rekortmeni kıran dizilerden şok ayrılık haberleri geldi! Masumlar Apartmanı başrolü ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileri iki ayrılık yaşandı!

EDHO Ceylan ölerek diziden ayrıldı!

ATV fenomen dizisi ilk olarak ilan365.net Türkiye'ye duyurduğu Ceylan vedasıyla şok etti! EDHO ceylan ölerek diziye veda etti! Daha önce 3 kere çıkıp diziye geri dönen Ceylan ölerek diziye veda etti! EDHO'da Ceylan karakterini canlandıran Sanem Çelik diziden ayrıldı!

Sanem Çelik EDHO'dan neden ayrıldı?

SAlı akşamları reyting rekorları kıran ve daha önce 3 kez çıkıp geri gelen Sanem Çelik için EDHO dönemi sona erdi! Her dönem çok sevilen Ceylan karakteri senaryo gereği öldürüldü! EDHO'da Sanem Çelik, yeni bir proje de başrol olmak için ayrıldı! SAnem Çelik hayranları üzülse de EDHO bu bölüm hiç görünmeyen Pelin Akil yeni kadın başrol olarak devam edecek!

Masumlar Apartmanı şok ayrılık!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde başrol ayrılığı yaşandı! Daha önce gideceği açıklanan Tansel Öngel'in canlandırdığı Naci karakteri diziye veda etti! Masumlar Apartmanı Naci dönemi resmen kapattı!

Masumlar Apartmanı Naci geri  dönecek mi?

İlk gelen bilgileri yine ilan365.net olarak sizlere aktarıyoruz! Naci karakteri diziye geri dönmeyecek! Hem senaryo gereği hem sözleşme geri Masumlar Apartmanı Naci diziye geri dönmeyecek! Masumlar Apartmanı başrol oyuncuları birbirine veda etti!

Ezgi Mola veda etti!



Tansel Öngel veda etti!