Menajerimi Ara 1 Kasım yeni bölüm var mı yok mu? Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 1 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak mı? İbo Show yayınlanmaması sonrası kanallar yayın akışını değiştiriyor. Peki Menajerimi Ara 1 Kasım 2020 Pazar günü yayınla

Menajerimi Ara 1 Kasım yeni bölüm var mı yok mu? Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara 1 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak mı? İbo Show yayınlanmaması sonrası kanallar yayın akışını değiştiriyor. Peki Menajerimi Ara 1 Kasım 2020 Pazar günü yayınlanacak mı? Menajerimi Ara bu akşam var mı yok mu?

Menajerimi Ara 1 Kasım var mı yok mu?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Canan Ergüder, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Menajerimi Ara dizisi 1 Kasım 2020 pazar günü yayınlanacak mı? Menajerimi Ara bugün var mı yok mu?

Menajerimi Ara yeni bölüm yayınlanacak mı?

Star TV radikal bir kararla İbo Show'u İzmir Depremi nedeniyle bir hafta ertelemiş ve bu erteleniş takdir toplamıştı. Menajerimi Ara dizisi komedi dizisi olduğu için Star TV 1 Kasım 2020 pazar kararı merakla bekleniyor. Ancak şu an için Star TV henüz Menajerimi Ara dizini yayın akışından çıkartmadı. Menajerimi Ara şimdilik yeni bölüm yayınlanıyor.

Star TV 1 Kasım 2020 Pazar Yayın Akışı!

07:30 Medcezir

10:15 Bak Şu Leyleğe

12:00 Tülin Şahin ile Moda

13:00 Ayşecik ve Ömercik

15:15 En Güzel Bölüm

15:30 Sefirin Kızı

18:45 Star Haber

20:00 Menajerimi Ara

Star TV yayın akışına bakıldığında Menajerimi Ara dizisi yayınlanacak gibi görünüyor. Ancak cumartesi dizilerine ve programlarına ara veren kanallar dizileri yayınlamıyor. Bu sebeple Menajerimi Ara dizisi henüz farklı bir karar verebilir.