Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi bu akşam 20. bölümüyle ekranlara geldi.

Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi bu akşam 20. bölümüyle ekranlara geldi. Menajerimi Ara'da sürpriz ayrılık yaşandı. Emir karakterine hayat veren Burak Tozkoparan dizinin kadrosundan ayrıldı. Hal böyle olunca Burak Güngör Menajerimi Ara dizisine neden veda etti? merak edildi. Detaylar haberimizde...

Başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin paylaştığı Menajerimi Ara dizisine birkaç bölüm önce Burak Güngör, Emir karakteriyle katılmıştı. Dicle'ye aşık olan Emir, onun da kendisini sevmesini beklerken radikal bir karar aldı. Peki Menajerimi Ara Emir neden ayrıldı? Burak Güngör geri dönecek mi


Menajerimi Ara Emir neden gitti?


Menajerimi Ara dizisinde Emir, senaryo gereği kendisine yurt dışından gelen teklifi kabul etti. Dicle'nin de kendisini sevmediğinden emin olan Emir, bu nedenle de teklife evet dedi. Kariyeri için yurt dışına giden Emir şu an için diziye geri dönmeyecek. Peki Burak Güngör Menajerimi Ara'dan ayrıldı mı?

Menajerimi Ara Burak Tozkoparan geri dönecek mi?


Ne yazık ki Burak Tozkoparan'ın Menajerimi Ara dizisindeki rolü Emir'in yurt dışına gitmesiyle son buldu. Öte yandan yakışıklı oyuncu, sosyal medya üzerinden sevenlerine veda etti.

Tozkoparan, vedasını; “Bu akşam son kez Emir’le buluşuyoruz. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ederim. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere” sözleriyle duyurdu.

Burak Tozkoparan kimdir?


14 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Okan Üniversitesi'nde tam burslu Sinema ve Televizyon bölümü okumuştur. Paramparça dizisinde oynadığı Ozan karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra Hesapta Aşk adlı sinema filminde yer almıştır.