Star Tv'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara son bölümünde tüm sırlar ortaya çıktı! Dizi final mi yapıyor? Başrollerinde Ahsen Eroğlu, Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi isimlerin yer aldığı Fransız uyarlaması Menajerimi Ara dizisi sezon finali g

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Star Tv'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara son bölümünde tüm sırlar ortaya çıktı! Dizi final mi yapıyor?

Başrollerinde Ahsen Eroğlu, Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman gibi isimlerin yer aldığı Fransız uyarlaması Menajerimi Ara dizisi sezon finali gibi bölüm ile izleyicileri şaşırttı!

Dizinin bugün yayınlanan son bölümünde dizindeki tüm sırlar ortaya döküldü. Dizinin hayranları dizinin son 10 dakikasında yaşananlar için tweet yağmuru başlattı.

Reytingler de düşüş yaşayan Menajerimi Ara dizisinde final göründü. Final yapacağı konuşulan dizinin son bölümü adeta sezon sonuydu. Dizide tüm sırlar ortaya döküldü.

Menajerimi Ara dizisinin son bölümünde Serkan, Feris ve Çınar'ın Ego'dan ayrilma planını öğrendi. Kıraç'ın ise oyunu Dicle yüzünden açığa çıktı. Tüm bunlara birde Serkan ile Feris'in ilişkisi ve Feris'in hamileliği basına sızdı. Yaşananlar bunlada bitmedi. Gülin, Beren'in ses kaydını yanlışlıkla Serkan'a gönderdi.

Tüm bu yaşananlar Menajerimi Ara'nın final bölümü mü çekildi sorularına neden oldu. Star Tv'nin bu sezon üzerini çizdiği düşünülen Menajerini Ara dizisi hayranları dizinin final yapacağından endişe duydu.