Ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara, bu akşam 26. bölümü ile izleyenleri ile buluşacak.

Ekranların sevilen dizisi Menajerimi Ara, bu akşam 26. bölümü ile izleyenleri ile buluşacak. 21 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak yeni bölümü ile Menajerimi Ara'ya ünlü isimler konuk olacak. Menajerimi Ara'ya konuk olan ünlü isimlerin kim olacağı da belli oldu. Menajerimi Ara'ya bu hafta ünlü şarkıcı İrem Derici konuk olacak. Esprileriyle güldüren ve hayranlarını neşelendiren yetenekli şarkıcı İrem Derici, son döneme damga vurmuş şakalarıyla Menajerimi Ara'nın yeni bölümüne konuk olacak. Sık sık yaptıkları ve söyledikleri ile gündeme gelen İrem Derici hakkında sık sık konuşuluyor. Menajerimi Ara yeni bölümde de şarkıcı İrem Derici, bu konulara esprili bir dil ile değinerek izleyenleri güldürecek.

Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Menajerimi Ara dizisine her hafta farklı bir ünlü isim konuk oluyor. Her hafta birbirinden farklı ve sevilen ünlü isimlerin konuk oyuncu olduğu dizi, izleyenleri Pazar akşamında ekranları başına kilitlemeyi başarıyor. 4 menajerin ünlülerin menajerliklerini yaparken karşılaştıkları zorlukları, sorunları ve bu durumlarla nasıl başa çıktıklarını anlatan diziye İrem Derici konuk oluyor. İrem Derici, Menajerimi Ara dizisinin 26. bölümünde izleyenlerin karşısına çıkacak.



Menajerimi Ara dizisinde yetenek ajansı EGO'nun 4 menajeri ve ajansa bağlı ünlü isimlerin sektörde yaşadıkları sorunlar, aksilikler komik bir dille izleyenlere anlatılıyor. Kamera arkasında olan biten olayları izleyiciye göstermek amacıyla çekilen dizi de her hafta birbirinden komik olaylar oluyor. Komik olayların dışında bazen de gerilim ve heyecan yaratan sorunlarla da mücadele ettiklerini görüyoruz. Barış Falay'ın hayat verdiği Kıraç Özdal, Canan Ergüder'in oynadığı Feris Dikmen, Fatih Artman'ın canlandırdığı Çınar Bilgin ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun hayat verdiği Peride Şener bu dizide yer alan 4 menajerdir. Bu 4 menajerin birer tane de asistanları vardır. Menajerler ve asistanlar her hafta diziye konuk olan ünlü isimlerin menajerliklerini yaparlar. Bir menajerlik şirketi ve menajerin, asistanın hatta ünlülerin sektörde karşılaştıkları sorunları alaycı bir dille işler. Alaycı üslubuyla ünlenen ve takipçileri tarafından samimi olarak adlandırılan İrem Derici, Menajerimi Ara dizisine konuk olacak. EGO menajerlik ajansı ünlü şarkıcı İrem Derici'nin sorunlarını çözebilecek mi, onu memnun edecek mi Menajerimi Ara 26. bölümde göreceğiz.

İrem Derici Kimdir?

Ünlü şarkıcı İrem Derici,  21 Mart 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. 33 yaşında olan İrem Derici, Sinop Boyabatlıdır Sinoplu olan İrem Derici'nin babasının adı Hulusi Derici ve annesinin adı Jale Ediz'dir. İrem Derici henüz 5 yaşındayken annesi ve babası boşanmıştır. Küçük yaşından beri müziğe ilgili olan İrem Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü'nden mezun olmuştur. İrem Derici Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Eğitime önem veren ünlü şarkıcı sonrasında Pazarlama İletişim Yüksek Lisans programına başlamıştır.



Ünlü şarkıcı İrem Derici, O Ses Türkiye programı ile ünlenmiştir. 2011 yılında Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz’un jüri üyesi olduğu ses yarışmasından sonra tanınmıştır. O Ses Türkiye yarışmasına katılan pek çok yarışmacıya ve yarışmadan elenmesine rağmen ünlü olan nadir isimlerden biri olmuştur. İrem Derici, Monopop isimli grupta da yer almıştır.

Melih Kibar'ın Bensiz Yapamazsın şarkısıyla, sanat dünyasına bir giriş yapmıştır. Ardından Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı şarkısıyla adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. 2014 yılında çıkardığı Kalbimin Tek Sahibine şarkısıyla ise her romantik olayda şarkısını çaldırmayı başarmıştır. İrem Derici, evli değildir. Ancak İrem Derici, 2014 yılında radyocu Rıza Esendemir ile evlenmiştir. 2014 yılında Rıza Esendemir ile evlenen İrem Derici, 2016 yılında boşanmıştır. İrem Derici'nin boyu 1.67 m ve kilosu 53'tür.

İrem Derici Albümleri

2012 – Bensiz Yapamazsın (Single)
2013 – Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (Single)
2013 – İki (Maxi Single)
2014 – Neredesin Sen (Single)
2014 – Kalbimin Tek Sahibine (Single)
2014 – Üç (Maxi Single)



İrem Derici O Ses Türkiye! Kim Dönmüştü?

İrem Derici O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. İrem Derici'nin yarışmaya katıldığı zamanlar yarışmada Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz jüri üyesiydi. Ünlü şarkıcı İrem Derici'ye sadece Hülya Avşar dönmüştür. Hülya Avşar'ın takımına giren İrem Derici, yarı finalde elenmiştir. İrem Derici O Ses Türkiye'de yabancı bir şarkı söylemiştir.

İrem Derici O Ses Türkiye performansı: https://www.youtube.com/watch?v=_g7h8fmdRdg

İrem Derici Hastalığı

Ünlü şarkıcı İrem Derici bir dönem zayıflama hastalığına yakalanmıştır. Bir anda kilo vermeye başlayan İrem Derici, toplamda 17 kilo vermişti. 17 kilo veren ünlü şarkıcı İrem Derici'ye anoreksiya nervoza teşhisi konulmuştur.

Anoreksiya Nervoza Nedir?

Çoğunlukla kadınların ve genç kızların yakalandığı anoreksiya nervoza hastalığı bir tür yeme bozukluğudur. Bu hastalığa yakalanan kişiler az uyur, yemek yemezler. Psikolojik bir sorun, hastalık olan anoreksiya nervoza'nın tedavisi vardır.