Fox TV ekranlarının çok sevilen dizisi Mucize Doktor, 2. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor.

Fox TV ekranlarının çok sevilen dizisi Mucize Doktor, 2. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Dün akşam 30. bölümüyle ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca'nın başına gelenler izleyiciyi üzdü. Sağlığı oldukça kötü olan Adil Hoca, kendisini kurtaracak ameliyatı istemediğini söyledi ve bununla ilgili belgeleri imzaladı. Bunu kabul etmek istemeyen Ali ve Ferman çözüm düşünürken Ali'nin aklına Adil Hoca'nın kızı Ferda geldi. Ancak babasına karşı pek de iyi hisleri olmayan Ferda, belgeleri imzalamayı kabul etmedi. Hal böyle olunca Mucize Doktor Adil Hoca ölecek mi? Diziden ayrılacak mı merak edildi. 



Nazlı sayesinde kötü günleri atlatmaya çalışan Ali, bu kez daha ağır bir darbeyle sarsılır. Babası gibi sevdiği Adil Hoca, ansızın hastanede düşüp bayılır. Yapılan tetkikte durumun vahameti bütün çıplaklığıyla ortaya çıkar; Adil çok ağır hastadır. Adil’i seven herkes çaresiz kalırken Ali bir çözüm bulmak için kendini paralar. Ve aklına Adil Hoca'nın kızı Ferda geldi. 

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


Böylece yıllar sonra Adil'in kızı Ferda, babası için Türkiye'ye geldi. Ancak Ferda'nın ameliyatı kabul etmemesi izleyenleri korkuttu. Herkes Doktor Adil Hoca ölüyor mu? Reha Özcan diziden ayrılacak mı sorularına yanıt aramaya başladı.





Mucize Doktor Adil Hoca ölecek mi?



Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca yıllarca Ali’ye hiç bir kan bağı olmamasına rağmen bakmış büyütmüştür. Şimdi sıra Ali’dedir. Ali Adil hocasını asla bu zor zamanlarında yalnız bırakmayacaktır. Adil Hocanın beyninde ki tümor ne yazık ki ameliyat ile müdahale edilebilecek bir durumda değildir. Bu da Adil Hocanın artık mesleğini yapamayacağı anlamına gelir. Adil hoca hatta hastalığının ilerleyen dönemlerinde ne yazık ki kimseyi tanıyamayacak hatta bir ayakkabısını bile bağlayamayacak hale gelecektir.



Ancak Adil Hoca dizi için önemli bir karakter bu nedenle ölmeyecektir.



Reha Özcan Mucize Doktor’dan Ayrılacak mı?



Mucize Doktor dizisinde Ali için Adil Hoca'nın ne kadar önemli olduğunu düşünürsek,  Reha Özcan'ın bu sezonda diziden ayrılması pek de mümkün görünmüyor. Öte yandan Özcan'ın MF Yapım ile 2020-2021 yeni sezonu için devam eden bir sözleşmesi var. Bu nedenlede usta oyuncu dizide kalmaya devam edecektir.