Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'da yaprak dökümü sürüyor. Mucize Doktor hayranlarına bir kötü haber daha geldi! Mucize Doktor dizisinin Nazlı'sı Sinem Ünsal diziden ayrılıyor mu? Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Zerrin Tekindor, Murat Aygen gib

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'da yaprak dökümü sürüyor. Mucize Doktor hayranlarına bir kötü haber daha geldi! Mucize Doktor dizisinin Nazlı'sı Sinem Ünsal diziden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Zerrin Tekindor, Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor'da ayrılık rüzgarı! Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisinde bu sezon pek çok oyuncu diziden ayrılmış yerlerine yeni oyuncular gelmişti.

Fox'un Japon uyarlaması Mucize Doktor dizisi ilk sezon reytinglerini alamasa da hala heyecanla takip edilmeye devam ediliyor. Dizden bu sezon pek çok isim ayrılmıştı. Diziye giren pek çok oyuncu da istenileni yapamamış ve diziye veda etmişti.

Mucize Doktor'da bir ayrılık daha mı yaşanacak? Dizinin başrollerinden biri olan Nazlı karakteri diziden çıkıyor mu? Dizinin Nazlı'sı Sinem Güven diziden ayrılacak mı?

Mucize Doktor Nazlı öldü mü?



Mucize Doktor son bölümünde yaşanan sürpriz gelişme Nazlı'yı zor duruma soktu. Dizinin bugün yayınlanan son sahnesinde Nazlı hastane bahçesinde ağlayan bir kadına yardım isterken kadın aniden Nazlı'ya saldırdı. Kadının Nazlı'yı öldürmeye çalışırken söylediği "Bunların bedelini sen ödeyeceksin" sözleri ise merak uyandırdı.

Dizide Nazlı'ya ne olacağı gelecek bölüm belli olacak. Dizide Nazlı'ya saldıran kadın kim? Nazlı'ya ne olacak şimdilik bilinmiyor ancak Sinem Ünsal'ın diziden ayrıldığına dair bir bilgi yer almıyor.