Mucize Doktor dizisinde hayranları şoka uğratan ayrılık! Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncuları birer birer veda etmeye devam ediyor. Mucize Doktor dizisinde bu sezon ilk sezonu çok arattı.

Mucize Doktor dizisinde hayranları şoka uğratan ayrılık! Mucize Doktor dizisinde başrol oyuncuları birer birer veda etmeye devam ediyor.

Mucize Doktor dizisinde bu sezon ilk sezonu çok arattı. Dizide düşen reytinglerle ayrılan oyuncular devam ediyor. Dizinin kemik kadrosunda önce Kıvılcım karakterine hayat veren Özge Özder ayrılmıştı. Ardından Güneş karakterine hayat veren Korhan Herduran diziden ayrıldı. Son olarak ise dizinin Adil hocası usta oyuncu Reha Özcan diziden ayrılmıştı. Diziye daha sonra pek çok isim girmiş ancak çoğu istenileni veremeyerek ve alamayarak diziye kısa sürede veda etmişti.

Ve Mucize Doktor dizisinin Demir'i Fırat Altunmeşe'de diziye elveda dedi. Diziden ayrılan oyuncunun ayrılık nedeni merak uyandırdı. Peki Fırat Altunmeşe neden diziden ayrıldı?

Mucize Doktor 56. bölüm 2.fragmanında görülen sahneden anlaşılan şu ki, Demir tüm arkadaşlarına veda mektup yazıyor ve onları terk ediyor.

FIRAT ALTUNMEŞE NEDEN DİZİDEN AYRILDI?



Peki Mucize Doktor'un Demir'i Fırat Altunmeşe neden diziden ayrıldı? Dizinin hayranlarının merak ettiği soru da cevaplandı!

Alınan haberlere göre Fırat Altunmeşe, artan koronavirüs vakaları nedeniyle panik atak geçirmiş. Bu nedenle bir süre ara vermek ve diziden ayrılmak istemiş.

Ancak başka iddialara göre ise Altunmeşe diziden yeni projelerde yer almak için ayrılmak istemiş. Fırat Altunmeşe'nin diziden ayrılması dizinin hayranları tarafından tepki ile karşılandı. Dizinin hayranları dizide kimsenin kalmadığını iddia etti ve kendini tekrarlayan senaristlere tepki gösterdi.

Gelen dedikodulara göre diziden ilerleyen bölümlerde başka önemli isimlerde ayrılmak istediklerini yapımcıya iletecek..