Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un kadrosuna sürpriz isim dahil oldu! Ekranların efsane dizisi Aşkı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor geliyor! Zerrin Tekindor hangi rolde diziye geliyor? Vuslat kimdir? Mucize Doktor Vuslat gerçek adı ne? İşte t

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un kadrosuna sürpriz isim dahil oldu! Ekranların efsane dizisi Aşkı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor geliyor! Zerrin Tekindor hangi rolde diziye geliyor? Vuslat kimdir? Mucize Doktor Vuslat gerçek adı ne? İşte tüm detaylar!

Mucize Doktor dizisinin kadrosuna her geçen gün bir yeni isim geliyor. Diziden ayrılan oyuncuların yerine bir bir yenileri geliyor. Mucize Doktor dizisine Ali Vefa'nın başına yeni bir bela geliyor! Diziye Aşkı Memnu dizisinin Matmazel Deniz Hanım'ı Zerrin Tekindor giriyor.

Fox TV'de 2019 yılında ekranlara gelen Kore uyarlaması Mucize Doktor dizisi ilk günkü etkisini yitirse de dizinin hayranları tarafından hala takip ediliyor. Diziden pek çok isim ayrılıp yerine  yeni isimler de girmeye devam ediyor. Dizide en son eski Kalp Atışı ve Doktorlar dizilerindeki konuları işlemesi seyircinin gözünden kaçmamıştı.

Diziye bir yeni isim daha giriyor! Kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Ezgi Asaroğlu, Hazal Türesan, Hakan Kurtaş, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran gibi isimlerin olduğu Mucize Doktor'a Aşkı Memnu'dan 2.transfer geldi.

AŞKI MEMNU OYUNCULARI MUCİZE DOKTOR'DA BULUŞTU!


Dizide Hayal Köseoğlu daha önce Aşkı Memnu dizide Nihal karakterinin en yakın arkadaşı Pelin'i canlandırmıştı. Diziye şimdi de Aşkı Memnu'dan Deniz Hanım dahil oldu. Zerrin Tekindor dizide Ezo'nun annesi Vuslat'ı canlandıracak.

Vuslat karakteri Ezo'nun soğuk annesini canlandıracak. Vuslat kızı Ezo'nun Ali Vefa’yla yakınlaştığını öğrenir öğrenmez hayatlarına girecek.