Fox TV'nin MF Yapım imzalı hastane temalı dizisi Mucize Doktor 3 Aralık Perşembe akşamı 40. bölümüyle ekranlara gelecek.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Fox TV'nin MF Yapım imzalı hastane temalı dizisi Mucize Doktor 3 Aralık Perşembe akşamı 40. bölümüyle ekranlara gelecek. Mucize Doktor'da yeni değişimlere şahit olacağımız bu süreçte Otizmli doktor Ali Vefa’nın Nazlı ile ilişkisini bitirmeye karar vermesinin ardından, ortaya çıkan Ezo, Ali için büyük değişimlere sebep olabilir.

Nazlı’dan ayrılışının ardından hayatını yeniden düzenlemeye çalışan Ali Vefa, evini de değiştirecek. 40. bölümde ilk kez ortaya çıkacak olan Ezo, Ali'nin yeni komşusu olarak diziye gelecek. Hal böyle olunca Mucize Doktor Ezo kim? Ali Vefa'nın yeni komşusu gerçek adı ne? Ezgi Asaroğlu evli mi araştırılmaya başlandı.



Mucize Doktor Ezo kim? Gerçek adı ne

Mucize Doktor dizisinde Ezo, Ali Vefa’nın komşusudur.  Ali Vefa’yı gördüğü anda ondan etkilenen ve onu etkilemek için her şeyi yapan biri olarak karşımıza çıkan Ezo, Nazlı ile Ali'nin durumundan faydalanacaktır. Tabi bu durum Nazlı'nın kıskançlık krizine girmesine sebep olacaktır. Ezo, Ali ve Nazlı ilişkisini nasıl etkileyecek? Ezo, Ali ile sevgili olacak mı? ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz.

Ezgi Asaroğlu kimdir? Kaç yaşında, evli mi

18 Haziran 1987 İzmir doğumlu olan Ezgi Asaroğlu, üniversiteyi İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Anabilim Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini ‘Bir Dilim Aşk’ dizisi ile atlatan Asaroğlu, daha sonraki yıllarda Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece gibi birçok dizi ile ekranlara gelmiştir.

Kariyerine kısa metraj filmlerle ve çeşitli reklamlar ile devam eden oyuncu, ilk sinema filmini 2007 yılında çekmiştir. 2008 yılında gösterime giren For a Moment Freedom isimli sinema filmi Avusturya Fransa ortak yapımıdır.

30 farklı dalda ödül alan filmde canlandırdığı karakter ile birçok yapımcının dikkatini çekmiş, 2010 yılında Oscar Ödüllerine Aday adayı gösterilmiştir.  Bu gelişme Asaroğlu’nun kariyerini zirveye taşımıştır.

‘Kampüste Çıplak Ayaklar’, ‘Acı Aşk’ ve ‘En Mutlu Olduğum Yer  filmleri ile beyaz perdede izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu ‘Leyla ile Mecnun’’ dizisi ile televizyon dünyasına dönüş yapmıştır.

Ardından Aşk Kırmızı, Cennetten Kovulmak, Sağ Salim 2 sinema filmi ile adını duyuran Asaroğlu, yer aldığı projelerde de üstün başarı elde etti. Cennetten Kovulmak filmi 50. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde “En iyi film Ödülü” aldı.

Son olarak O Hayat Benim adlı dizide rol alan Ezgi Asaroğlu, üç yıldır ekranlarda rol almıyordu.