FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi bu akşam yine duygusal anlar yaşatacak. Özellikle Tuğçe isimli hastanın ayaklarının kesilmesini istemesi, tedaviye cevap vermemesi ve ailesinin üzüntüsü Mucize Doktor dizisinde ekrana kitleyecek.

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi bu akşam yine duygusal anlar yaşatacak. Özellikle Tuğçe isimli hastanın ayaklarının kesilmesini istemesi, tedaviye cevap vermemesi ve ailesinin üzüntüsü Mucize Doktor dizisinde ekrana kitleyecek. Mucize Doktor dizisi Tuğçe karakterini hangi oyuncu oynadığı merak ediliyor.



Mucize Doktor Tuğçe kimdir? Hastalığı ne?



Mucize Doktor dizisinde Tuğçe, bu akşam yayınlanacak bölümde görülecek. Mucize Doktor Tuğçe, "Bir çok kez tedavi oldum işte kesin ayaklarımı" demesi üzerine ailesi ve ekran başındakiler adeta yıkılacak. Mucize Doktor dizisinde çok hüzünlü sahneler izleyeceğiz. Bu akşam bir çok kişi ekran başında gözyaşları sel olup akıp gidecek. Mucize Doktor Tuğçe'nin hastalığı bu akşam ekrana gelecek bölümde belli olacak.



Mucize Doktor küçük kız Tuğçe'yi hangi oyuncu canlandırıyor?





Mucize Doktor dizisinde küçük Kız Tuğçe'yi hangi oyuncu canlandırıyor merak ediliyor. Mucize Doktor Tuğçe'nin gerçek adı ismi belli olur olmaz ilan365'de olacak.