FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümleriyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümleriyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Peki, Mucize Doktor yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? Mucize Doktor yeni sezonda hangi oyuncular kadroya dahil oldu? Mucize Doktor yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...



Mucize Doktor yeni sezon ne zaman başlayacak?



Sezonunun en çok merak edilen dizisi Mucize Doktor yeni sezonda da ekran yolculuğunu sürdürmeye devam edecek. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi halindeki dizi, farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla öne çıkmayı başardı. Otizm hastası Ali Vefa'nın doktorluk mesleğini yapması ve insan ilişkilerinin anlatıldığı dizi, sosyal konularda da önemli mesajlar veriyor. İzlenme rekorları kırmayı başaran dizi, son yılların en önemli yapımı olarak kabul ediliyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgını nedeniyle dizi çekimlerine ara verilmesi Mucize Doktor'un da geçtiğimiz sezonu erken kapatmasına neden olmuştu.



Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte yeniden setlere dönen dizi ekibi, yeni sezona hızlı bir giriş yapmak için yoğun bir çaba harcıyor. Merakla takip edilen Mucize Doktor yeni sezon bölümleri 17 Eylül Perşembe akşamından itibaren yayınlanmaya başlanacak. Bir Zamanlar Çukurova ve Yeni Hayat dizileriyle reyting savaşı verecek olan Mucize Doktor, fragmanlarıyla da heyecanlandırdı. Mucize Doktor 29. bölümü ile ilgili üç farklı fragman yayınlandı. Son yayınlanan fragmanda hastanede patlama olduğu görülüyor. Kazan dairesindeki patlama nedeniyle hastanede korku dolu anlar yaşanıyor. Ali ve Nazlı arasındaki ilişkide de yeni dönem başlıyor.



Ali, acil durum nedeniyle ameliyata tek başına girmek zorunda kalıyor. Sezeryan ameliyatı yapan Ali, anne ve bebeğin hayatını kurtarmaya çalışıyor. Bebeğin hayatını kurtarmak içinde anneyi feda etmek zorunda kalıyor. Hastanın ölmesinden dolayı da Ali'nin başı derde giriyor. Ali, mahkemeye çıkmak zorunda kalıyor. Otizm hastası olmasının bedelini ağır bir şekilde ödüyor. Heyecanın hiç eksik olmadığı Mucize Doktor yeni bölümleri çekimleri de kesintisiz şekilde sürüyor.