ATV ekranlarının sevilen ve yıllardır izleyicisi ile buluşan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm heyecanıyla devam ederken programın sevilen ismi, programdan ayrıldı. Müge Anlı'dan ayrılan o ismin Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Y

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
ATV ekranlarının sevilen ve yıllardır izleyicisi ile buluşan programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm heyecanıyla devam ederken programın sevilen ismi, programdan ayrıldı. Müge Anlı'dan ayrılan o ismin Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına geçtiği iddia edildi. 2008 yılında beri ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlanmaya devam eden program, Müge Anlı ile Tatlı Sert tüm heyecanı ile devam ediyor. Müge Anlı devam ederken Müge Anlı ile Tatlı Sert programına benzer bir formatta yeni bir program daha çıktı. Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı da kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert sabah saatlerinde televizyon ekranlarında yayınlanırken Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme öğleden sonra yayınlanıyor. Günün farklı saatlerinde yayınlanan iki aynı format arasında kıyasıya rekabet başladı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir ayrılık yaşandı. İddialara göre Müge Anlı'nın sevilen ismi, rakip programa geçti. Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye büyük transfer!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e Rakip Geldi!

12 senedir ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyicisi ile buluşan Müge Anlı, programına büyük bir heyecan ile devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen ve en çok konuşulan programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, liderliğini korumaya devam ediyor. Müge Anlı'nın sunuculuğu yaptığı programa bir yeni rakip geldi.

Evlilik programlarının yasaklanıp kaldırılmasıyla evlilik programı sunucuları çareyi gündüz kuşağı programlarına çevirmekte aldı. Evlilik programı sunucularından olan Esra Erol, Müge Anlı ile Tatlı Sert formatında yeni bir programa başladı. Esra Erol'un sunuculuğunda gerçekleşen Esra Erol'da programı da hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına benzer programlar çıkmaya devam etse de hiçbiri Müge Anlı kadar benimsenmiyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni bir televizyon programı, Müge Anlı ile yarışmaya başladı. Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunumu ile gerçekleşen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme adlı program, izleyenlerin beğenisi kazandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına rakip olan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin izlenmeleri de oldukça yüksek. İşlediği konular ile izleyenlerin dikkatini çekmeyi başaran Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, hız kesmeden devam ediyor. Sahte gelinler konusu ile adından söz ettiren ve izleyenleri çekmeyi başaran Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin Müge Anlı'ya rakip olacağı da söyleniyor.



Müge Anlı'yı Bıraktı Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'ye Geçti!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir ayrılık yaşandı. Programın sevilen isminin ayrılması izleyenlerde üzüntü yarattı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan ünlü Psikiyatr Arif Verimli, Müge Anlı'dan ayrıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programını bırakan Arif Verimli'nin başka bir programa geçtiği iddiası ortaya atıldı. Yıllardır ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında psikiyatrlık yapan Arif Verimli'nin Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına geçtiği öne sürüldü.



Müge Anlı'da yer alan ünlü psikiyatr Arif Verimli ise bu konuda hakkında açıklama yaptı. Arif Verimli, 14:00- 20:00 saatleri arasında muayehane saati olduğunu ve bu saatler içinde herhangi başka bir şey yapamayacağını belirtti. Arif Verimli, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programının saatlerinin kendisine uymadığını ki böyle bir iddianın doğru olmadığını söyledi. Müge Anlı'dan ayrılan psikiyatr Arif Verimli, programdan dinlenmek ve biraz kendisine vakit geçirmek için ayrıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Saat Kaçta Yayınlanıyor?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert sabah 10:00'da başlıyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Show TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme saat 15:15'te başlıyor.