Son Dakika! Dizilerde ardı ardına kimi müjdeli kimi kara haberler geliyor. Show Tv bugün bombaları patlatıyor.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Son Dakika! Dizilerde ardı ardına kimi müjdeli kimi kara haberler geliyor. Show Tv bugün bombaları patlatıyor. Final bölümü belirlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yeni gelişmeler yaşandı!  Kuzey Yıldızı hayranları başardı!

Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 60. bölümde final yapacağı açıklanmıştı. Show Tv gelen tepkiler üzerine Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin final kararını değiştirdi. 

Cumartesi akşamlarının reytinglerde Gönül Dağı gelene kadar zirve olan dizisi zirveyi TRT'ye kaptırsa da reytinglerde hala üst sıralarda. Ancak final korkusu olamayan Kuzey Yıldızı seyircisi geçtiğimiz hafta gelen final haberi ile adeta şok olmuştu.

Yapımcının oyunculardan ücretlerini azaltması isteği geri tepmiş, oyuncular ücretlerini düşürmeyince yapımcı diziyi final yapma kararı almıştı. Bu final haberi Kuzey Yıldızı seyircilerini ayaklandırmış ve dizinin seyircileri sosyal medya TT çalışması yaprak seslerini yapımcıya ve Show Tv'ye duyurmaya çalışmışlardı.

MÜJDELİ HABER GELDİ! HAYRANLAR BAŞARDI



Dizinin hayranlarına müjdeli haber geldi. Seyircilerin uğraşları işe yaradı. Ancak bu müjde şimdilik sadece erteleme oldu. 60. bölümde final yapması planlanan Kuzey Yıldızı ilk Aşk 8 bölüm daha ertelenerek 68. bölümde final yapma kararı aldı.

Ordu'da çekilen ekranların tek tük iç açıcı komedi yapımlarından olan Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk final tarihi 15 Haziran'a kadar uzatıldı. 

Dizinin hayranları bu haber üzerine sosyal medyada baskılarını arttırarak dizinin final kararını tamamen kaldırtmayı hedefliyor. Bakalım Kuzey Yıldızı hayranları finali iptal ettirmeyi başarabilecek mi?