Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye, bu yıl beklenen tarihte ekranlara gelmedi. Jüri koltuğunda Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve bu yıl Ebru Gündeş'in oturması planlanan ve ekim ayında ekranlara gelen O Ses Türkiye

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği O Ses Türkiye, bu yıl beklenen tarihte ekranlara gelmedi. Jüri koltuğunda Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve bu yıl Ebru Gündeş'in oturması planlanan ve ekim ayında ekranlara gelen O Ses Türkiye hakkında Beyazıt Öztürk açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde konuşan Öztürk, O Ses Türkiye bu yıl olmayacak dedi. Henüz konuyla ilgili Tv8'den ve Ilıcalı'dan bir açıklama gelmezken O Ses Türkiye bitti mi? Neden Yayınlanmıyor? O Ses Türkiye 2021 olmayacak mı her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde derledik.



O Ses Türkiye 2020 neden yayınlanmıyor?



Normal şartlarda büyük bir sütdyoda seyircilerle çekimi yapılan O Ses Türkiye, bu sene pandemi nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Programın seyircisiz istenilen başarıyı yakalayamacağını düşünen llıcalı, en azından bu yıllık sevilen yarışmayı askıya aldı. Bu durumu da Beyaz açıkladı.



Öte yandan O Ses Türkiye'nın yayınlanmamasının sebeplerinden biri de Tv8 kanalının yayın akışının dolu olması. Çünkü sevilen kanalda MasterChef 5 gün boyunca ekranlara geliyor. Ayrıca çarşaba Doğduğun Ev Kaderindir, cumaları da Kırmızı Oda var. Reytingler konusunda da oldukça iyi seyreden bu akışın bozulması şu an için mümkün görünmüyor. Anladığımız kadarıyla bu yıl MasterChef'in başarısının katlanmasıyla programın yayın süreci uzatıldı. Bu nedenle MasterChef Türkiye tahminlerimize göre ocak ayı gibi bitecek. Hemen ardından da Survivor yayın hayatına başlayacaktır.



O Ses Türkiye yerine ne gelecek?



İddiaya göre Acun Ilıcalı'nın kararına göre yayından kaldırılan O Ses Türkiye projesinin yerini Pişti isimli program alacak. Yeni projede yer alacak isimlerin ise Hadise, İbrahim Büyükak ve Beyazıt Öztürk olacağı söyleniyor.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...