Exxen'in ilgi çeken içeriklerinden biri olan Öğrenci Evi dizisi ilk bölümü ile Exxen de yayınlandı. Öğrenci Evi dizisinde Arda karakteri merak edildi.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü

Exxen'in ilgi çeken içeriklerinden biri olan Öğrenci Evi dizisi ilk bölümü ile Exxen de yayınlandı. Öğrenci Evi dizisinde Arda karakteri merak edildi. Öğrenci Evi Arda gerçek adı ne? Öğrenci Evi Samet Kaan Kuyucu kimdir? Samet Kaan Kuyucu sevgilisi kim? Samet Kaan Kuyucu  kaç yaşında?



Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayına başlayan dijital dizi film platformu Exxen'de Öğrenci Evi adlı dizi seyirci ile buluştu. Dizi ilk bölümü ile Exxen aboneleri tarafından sıkı takibe alındı. Öğrenci Evi dizisinin oyuncuları da araştırılmaya başlandı.

Öğrenci Evi dizisinin oyuncu kadrosu merak edildi. Öğrenci Evi dizisinde Arda karakterini canlandıran Samet Kan Kuyucu'da en çok merak edilen oyunculardan biri oldu. Peki Öğrenci Evi konusu ne? Öğrenci Evi  kadrosunda hangi oyuncular var?

Öğrenci Evi dizisinde Arda karakteri, burslu olarak okumakta olan çalışkan bir çocuktur. Arda üniversite sınavında derece yaparak tıp fakültesi kazanmıştır. Ancak Arda, oyunculuk yapmak istediğini fark edince okulun konservatuvar bölümüne geçiş yapmıştır. Ancak bölüm değişikliği nedeniyle yurt imkanını kaybeder ve Metin ve Latif ile ayrı eve çıkar.
Samet Kaan Kuyucu Kimdir?
 
 
Samet Kaan Kuyucu 1995 İstanbul doğumludur. İlk olarak Çarpışma dizisi ile ekranlar gelmiş ardından Aşk Tesadüfleri Sever, Aşk 101 gibi dizilerde yer almıştır.