Öğretmen dizisi ne zaman final yapacak . Fox TV ekranlarında 4 Mart itibarı ile başlayan ve yayınlandığı 4 bölüm akabinde Korona salgını sebebiyle 5.

Öğretmen dizisi ne zaman final yapacak . Fox TV ekranlarında 4 Mart itibarı ile başlayan ve yayınlandığı 4 bölüm akabinde Korona salgını sebebiyle 5. bölümü yayınlanmadan Ara veren öğretmen dizisi final yapıyor. Peki öğretmen dizisi ne zaman final yapıyor? Öğretmen Bitiyor mu soruları çok merakla araştırılırken ikinci sezonuna geçtiğimiz hafta başlayan öğretmen dizisi 25 Ekim 2020 pazar akşamı 7. Bölümü ile ekranlarda oldu. Kendi idealleri ve kuralları olan bir öğretmenin hayatının anlatıldığı öğretmen dizisi belirli bir kapasitesi olan öğretmen dizisi seyircisine kötü haber verildi.

Geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile FOX TV ekranlarında olan ve savaşçı dizisinin yerine başlayan Öğretmen dizisi reytinglerde başaramadı. Geçtiğimiz sezon çok izlenilen ve sosyal medyada salgınzede olarak belirlenen öğretmen dizisi bitecek mi. Reytinglerde alt sıralara doğru düşüş gösteren met ve MF yapım imzası altında  Merve Girgin tarafından senaryosunun kaleme alındığı gençlik ve psikolojik dizi olarak karşımıza çıkan öğretmen dizisi final yapacak. Geçtiğimiz Mart ayında başlayan Öğretmen dizisi her ne kadar reytinglerde geçtiğimiz program bir Yükseliş sergilese de Öğretmen dizisi yeni sezonda geçtiği dönem ki başarıyı yakalayamayarak 7. ciğe kadar düstü. Ilan365 olarak elimize geçen bilgiler doğrultusunda günü değişen Öğretmen dizisinin bu sekirde ilerlemesi durumunda 2 hafta sonra yani öğretmen 9. Bölümü ile ekranlara veda edecek .

Akif öğretmen ve öğrencilerine verdiği hayat dersi öte yandan insanlık birincinin işlendiği felsefik dizi öğretmen dizisi final yapacak açıklamaları zaten belirli bir kapasitesi olan izleyicisini hayal kırıklığına uğrattı. Türkiye'de bir ilk olarak alışılagelmiş olan dizilerden farklı bir eksende ilerleyen ve ilk bölümleri çok dikkati çeken Öğretmen dizisi final bölümü 9 bölümünde gerçekleşecek. Yaşanan bir cinayet ve bu cinayetin arkasındaki sır perdesinin gözler önüne serildiği ve cinayetin nasıl olduğu konusunda Akif öğretmnin bütün eziyetleri nin konu edilenlerek paylaşıldığı öğretmen dizisi Total reytinglerde ilk ona girememiş iken ABD ise 7 sıraya kadar düşür sergilemesi öğretmen dizisi final haberlerini doğruladı.