Trt 1 ekranlarında 5 sezondur yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinden kötü haber geldi. Sevilen dizinin final yapacağı öğrenildi.

Trt 1 ekranlarında 5 sezondur yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinden kötü haber geldi. Sevilen dizinin final yapacağı öğrenildi. Peki ne zaman final yapacak?

İşte detaylar..

Es Film imzalı, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini Uğur Uzunok'un yaptığı tarihi-kurgu türündeki Payitaht Abdülhamid dizisinin final kararı alındı. Başrolünde Bülent İnal yer aldığı cuma günlerinin sevilen dizisinin sezon sonunda final yapacağı kesinleşti.



Payitaht Abdülhamid dizisi final yapıyor!

Son edinilen bilgiye göre ise;  Payitaht Abdülhamid dizisi 155. bölümü ile ekrandaki macerasını tamamlayacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi Mayıs ayında ekranlara veda edecek. Yayınlandığı günden itibaren uzun bir dönem ilgi ile izlenen dizi son zamanlarda reyting kaybına uğradı. Şu an 141. bölümünde olan dizi 14 bölüm sonra sona erecek.

Bu sezon ekranlarda birbirinden iddialı diziler yer alıyor. Kanallar, reytingleri düşen dizilere artık hiç şans vermiyor.  TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler Olsun dizisi de reyting kurbanı oldu. Bu nedenle dizinin final kararı alındı. Tövbeler Olsun dizisi 32. bölümü ile ekranlara veda edecek.

TRT 1 iki diziye birden final kararı aldı. Çünkü yeni başlayacak olan iddialı dizilerine yayın günü bulamıyordu. Bu nedenle reytingleri düşen diziler final yapıyor. TRT 1 bu sezona damga vuran dizileri ile önümüzdeki sezona devam edecek. Masumlar Apartmanı, Uyanış Büyük Selçuklu gibi dizileri ekranlarda reyting rekoru kırıyor. Yeni başlayacak olan dizilerinden de umutlu olan yapım kısa süre içerisinde ekranlarda yeni dizileri ile büyük başarılara imza atmayı planlıyor.