Ramo Boz neden ayrıldı ? Ekranların sevilen dizisi Show TV ekranının Neredeyse en çok izlenen dizisi Ramo da Boz karakterine hayat veren Görkem Sevindik diziden ayrıldığı açıklandı. Peki Görkem Sevindik Roma dan neden ayrıldı.

Ramo Boz neden ayrıldı ? Ekranların sevilen dizisi Show TV ekranının Neredeyse en çok izlenen dizisi Ramo da Boz karakterine hayat veren Görkem Sevindik diziden ayrıldığı açıklandı. Peki Görkem Sevindik Roma dan neden ayrıldı. Show TV ekranlarının Neredeyse en çok sevilen dizisi olan Ramo Boz karakteri ile karşımıza çıkan Görkem Sevindik Ramo dan ayrıldı ile alakalı açıklama yaptı mı? Ramo Boz öldü mü? işte sizler için yaptığımız araştırmalar sonucu.



Neredeyse Ramo'nun başrol oyuncusu olan Boz , Ramo dan neden ayrıldı? sorusunun cevabı ile birlikte Görkem sevindik'in Ramo dan neden ayrıldığını herkes merakla araştırıyor.  Ramo dizisi 2. Sezonu ile Show TV ekranlarında Hayat vermeye devam ederken Ramo Boz şu sıralar herkesin kafasını karıştırıyor,

Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı... Gönül Dağı'nda Yürek Burkan Ayrılık Bir Süre Konuşulacak! TRT Dizisinin Reyting Kaynağıydı...


Ramo Boz neden ayrıldı?



Ramo Boz karakteri artık Ramo dizisinde olmayacağı açıklaması Ramo severleri derinden etkiledi. Peki Ramo Boz neden ayrıldı? Görkem Sevindik yaptığı açıklama ile kendi isteği ile Ramo boz karakterinden ayrıldığını açıkladığı iddia edildi. Namıdiğer Keşanlı Mücahit karakteri ile Söz dizisinde karşımıza çıkan ve geçtiğimiz sezonlarda dizinin final yapması ile birlikte Ramo dizisinde yer alan Görkem Sevindik Ramo dizisinde sadece 11 bölüm yer aldı ve yaşanan salgın sonrasında dizisi erken final yapınca Görkem Sevindik de İstanbul'a geri döndü.



Boz geri planda kaldı



Ramo Boz neden ayrıldı? sorusunun cevabı akabinde, Görkem Sevindik diziyi neden bıraktı?  sorusu da çok merakta araştırılıyor. Görkem sevindik'in Ramo'dan neden ayrıldığı da belirtilmişti. Ramo senaryosunda Boz karakterinin başrolünün çökmesi ve geri kalması ile birlikte Görkem sevindik'in diziden ayrılma kararı aldığı ve yakında yeni dizisi ile ekranlarda olacağı söyleniyordu.



Ramo çalkantı da



Salı akşamlarının sevilen dizisi Ramo bu sezon reytinglerde büyük bir düşüş yapacağa benzemek iken , Adana'da çekimlerinin başladığı dizi yaşanan çalkantılı dönem sonrasında İstanbul'a taşındı. Öte yandan dizinin senaristi ve yönetmeni de Ramo dizisini bıraktı.



Görkem Sevindik Ramo dizisi ile bir sezon anlaşma yaptığı ve sözleşmesinin de bitmesi akabinde diziye bıraktığın veda edeceği belirtildi.