Show TV'nin çok sevilen dizilerinden Ramo 15 Ocak Cuma akşamı 28. bölümüyle ekranlara geliyor.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Show TV'nin çok sevilen dizilerinden Ramo 15 Ocak Cuma akşamı 28. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrolünde Murat Yıldırım, Olgun Şimşek ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Dizide Cihangir'e hayat veren Olgun Şimşek'in Ramo'dan ayrılacağı söylendi. Peki Ramo dizisi Cihangir ölecek mi? Olgun Şimşek diziden çıkacak mı? İşte detaylar...

Ramo adlı Adanalı bir tamircinin karanlık dünya ile tanışması ve akabinde İstanbul'a gelişini konu alan Ramo dizisi 15 Ocak 2021 akşamı 28. bölümüyle Show ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizide yeni sezonun başından bu yana Ramo'nun baş düşmanı Cihangir karakteriyle fırtınalar estiren Olgun Şimşek bu akşamki yeni bölümde diziye ölerek veda edecek. Hal böyle olunca Ramo dizisinde Cihangir neden öldü diziden çıktı mı? Yeni bölümde olacak mı? merak edildi.

Yapımını BKM'nin üstlendiği Ramo dizisinde bu akşam yani 28. bölümde bir ayrılık yaşanacak. Ramo'nun baş düşmanı Cihangir vurularak ölecek. Hal böyle olunca da diziden ayrılmış olacak. Peki Cihangir ayrıldı mı yoksa geri mi dönecek araştırmaya başladı.


Olgun Şimşek Ramo'dan neden ayrıldı?


Ramo 15 Ocak yayınlanan 28. bölüm sonrası Cihangir'in ölümüyle dengeler değişecek. Ramo'nun karşısına yeni düşmanlar, tehditler ve ortadan kaldırılması gereken kötü adamlar çıkacak. Gelelim Cihangir'e hayat veren Olgun Şimşek'in neden diziden ayrıldığı konusuna... Dizideki sözleşmesi biten Olgun Şimşek, senaryo gereği ölerek Ramo dizisinden ayrıldı. Diziden ayrılmasının büyük bir kayıp yaratabilme ihtimali olan Olgun Şimşek, Ramo'ya geri dönecek mi? detayı da araştırılıyor.

Ramo Cihangir geri dönecek mi?


Yukarıda da söylediğimiz gibi Ramo 15 Ocak akşamı Cihangir vurulacak. Akabinde ölecek olan Cihangir'in diziye geri dönmesi pek de mümkün görünmüyor. Eğer ölmeseydi Olgun Şimşek belki de dizide tekrar boy gösterebilirdi.

Ramo 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


15 Ocak 2021 akşamı 28. bölümüyle ekranlara gelen Ramo dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz detayları sizlerle paylaşacağız...