Ramo dizisinde yaprak dökümü sürüyor. Show Tv'nin Ramo dizisinde ayrılık üzerine ayrılık yaşanıyor.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Ramo dizisinde yaprak dökümü sürüyor. Show Tv'nin Ramo dizisinde ayrılık üzerine ayrılık yaşanıyor. Ramo'nun son bölümünde Ramo, Yavuz'u öldürüyor. Diziden çıkan Yiğit Özşener diziden neden ayrıldığına dair açıklama yaptı. Ramo'daki ayrılıklar üst süte geldi.

Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo'da ayrılık rüzgarları. Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Görkem Sevindik gibi isimlerin yer aldığı Ramo'dan Yiğit Özşener ayrıldı. Yavuz'un ölüm sahnesi izleyenleri ikiye böldü. Yiğit Özşener veda mesajını sosyal medaydan paylaştı.

Ramo dizisinden ayrılan Yiğit Özşener sosyal medyasına "Dünyalılar! Dünya, gücün değil vicdanın etrafında döner. Ve zaman - hep değilse de sıklıkla – hak edilmemiş payeleri geri almayı da, hak edilmiş ama verilmemiş olanları vermeyi de bilir. Yavuz Bey sizleri selamlar. Perde kapanır. Veda" diyerek veda etti.

Cihangir bir toplantıya katılacakken karşısında Ramo'yu görünce "Sen bana dokunamazsın der" bunun üzerine Ramo Cihangir'i göğsünden vurur.

Ramo dizisinden Cihangir'de mi ayrılacak?

Ramo dizisinden Cihangir karakterinin de çıkarılacağı iddia edildi. Ramo'da Cihangir rolüne hayat veren Olgun Şimşek'in de ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacağı iddia edildi. Ancak henüz netlik kazanmış bir açıklama yer almadı.