Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo'da şok bir veda yaşanıyor. Ramo dizisinde Fidan Karakterine hayat veren oyuncu diziye veda ediyor.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?
Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo'da şok bir veda yaşanıyor. Ramo dizisinde Fidan Karakterine hayat veren oyuncu diziye veda ediyor. Şu sıralar herkes Ramo Fidan öldü mü diye sormakta iken, Ramo Fidan patlamada ölecek ve usta oyuncu İdil Fırat diziden ayrılacak. Peki Ramo Fidan neden diziden ayrıldı

Show ekranlarında 2 sezondur bizlerle olan Ramo dizisinde bu hafta da bir ayrılıkmevcut idi. Ramo Fidan Ramo yerine kendini ateşe atarak patlamanın olacağı eve gitti. Ramo Fidan öldü mü?

Her şeyiin tam kıvamında Gerek aşk, gerek nefret gerekse de aile bağlarının en üst oktalarda yaşandığı Ramo dizisinde yine aileyi bir araya getirecek bir ölüm mevcut. Ramo dizisi reyingleri sürekli olarak 6 sıırlarında ilerlemişken, diziye bir heyecan katmaları gerekliliği sanki yapımcılaın kulağına gitmiş olacak ki, Ramo da şok bir ölüm Ramo 24. bölüm de bizlerle olacak. Peki Ramo Fidan öldü mü?

Patlamadan Cihangir mi suçlu?


Ramo son bölüm akabinde çoğu sosyal medya kullanıcısı patlamadan Cihangir'in sorumlu olduğunu düşünüyor . Hatta Yavuz'un telefonundan mesajı atan kişinin de Cihangir olduğunu düşünenler var . Ancak Fidan öldü mü sorusunun altında yatan sır Fidan2ı kim öldürdü olurken, yeni bölümde yaşanan detayları sizler için paylaşıyoruz. Ramo fidan öldü mü sorusunun yanıtı olarak kocaman bir evet diyoruz. Artık Ramo'nun kinini daha arttıracak bir durum mevcut. Yakınlarını acı acı ve bir bir kaybeden Ramo, Ramo Fidan kim öldürdü araştırmasında bakalım hangi detaylara ulaşacaktır. İlk başta akla gelen isim Cihangir olsa da Yavuz karakteri de bu durum için biçilmiş kaftan. Bilindiği üzere Vasili'nin amacı Cihangir i öldürüp onun koltuğuna oturmak olacak iken sevkiyatlarda yüksek pay sahibi olmak isteyen kişidir.

Zehirleme planları devredeydi


Sonrasını biliyorsunuz zaten bir yemek düzenlendi ve Masadaki herkesi yemeğe davet edip zehirleyerek öldürmeyi planladı ancak Ama bir tek Ramo bu daveti reddetti gelmeyeceğini söyledi. İşte tm da ha bu iken, durua hakim olduğu gibi masadakiler ile birlikte Ramo'nun da ölmesi lazımdı. Kurulan planlar sonrasında Ramo Fidan öldü mü sorusunun yanıtına daha net ulşabilirsiniz

Ramo Fidan nasıl öldü


Yavuz'un Vasili ile anlaşmanın sağlanması için öldürmeye karar verdiği Ramo yeni bölümünde karşımıza çıkacak ve onu limana çağırması sonrasında  Fidan mesajı okuyup Ramo'nun telefonunda Yavuz'a geliyorum deyince işte o korkunç sahne de yaşanan patlama sonrasında Ramo fidan öldü.

Öte yandan masada bir anda Ramo'yu karşısında gören Yavuz, patlamaya giden kişinin fidan olduğunu anlamış ve ne yapacağını şaşırmıştır.

Sosyal medya da Fidan'a vedalar gecikmedi


Leyla Kader İlhan Yani dizdeki Neriman yenge Twitter hesabından Ramo fidan'a veda niteliğinde bir paylaşımda bulundu . Bunun dışında yine Show TV resmi internet sitesinde Fidan öldüğü söylendi.  son olarak Murat Yıldırım Instagram hesabında yeni bölüm yayınlanmadan önce ''kayıp büyük'' şeklinde paylaşımda bulundu.