Son Dakika! Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo final kararını değişti! Ramo izleyicilerine ayaklandı! Show Tv ve BKM'ye tepkiler dinmedi. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisinin final yapacağı son 5 bölüm kaldığı açıklanmış

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Son Dakika! Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo final kararını değişti! Ramo izleyicilerine ayaklandı! Show Tv ve BKM'ye tepkiler dinmedi.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisinin final yapacağı son 5 bölüm kaldığı açıklanmıştı. Ancak Show Tv ve BKM seyircileri daha da çileden çıkaracak bir karara vardı. Ramo izleyiciler dizinin yayından kaldırılma kararını değiştirmeye çalışırken beklenmedik son dakika gelişmesi yaşandı. 

Ramo yapım şirketi BKM dizinin son 5 bölümünün kaldığını açıklamıştı. Bunun üzerine Ramo hayranları sosyal medyada Ramo Final Olmasın etiketi altında buluşup yapım şirketi ve kanala seslerini duyurmaya çalışmıştı. Etiketin TT olması sonrası müjdeli haber bekleyen dizinin hayranlarına soğuk duş yaptırıldı!



Bu sezon Olgun Şimşek ve Yiğit Özşener'in diziden ardı ardına ayrılmasının ardından büyük kan kaybeden diziye son haftalarda Emre Kınay dahil edilmişti. Ancak yapım apart topar final açıklaması yaparak şok etkisi yaptırmıştı. Yeni haberler daha da vahim! Dizi apar topar yayından kaldırılıyor!

RAMO FİNAL TARİHİ DEĞİŞTİ!



Ramo'dan gelen son haberlere göre 2 sezon önce Adana'da başlayan Ramo serüveni 40. bölümde final yapacak. Yani dizinin izleyicileri haftaya final bölümünü seyredecek. Apar topar final kararının ardında ne var merak edildi.

Ramo izleyiciler dizinin apar topar final yapması kararının ardında ne olduğunu merak ediyor. Sosyal meydada bu kararın açıklanmasının ardından dizinin hayranları siz dalga mı geçiyorsunuz diyerek BKM'ye ve kanala tepki gösterdi.

Ramo 40. bölüm fragmanı yayınlandı!



Ramo resmen bitiyor!

Ramo yeni bölüm final fragmanı olarak yayınlandı. 16 Nisan cuma akşamı Ramo final yaparak bitiyor!